Westerback loukkaantui, uusia pelaajia Sportiin

MESTIS / Uutinen
Kauden avauksessa Kajaanin Hokin Jani Tuppuraisen huitomisen seurauksena laitaa päin lentänyt Patrik Westerback matkustaa tänään Turkuun magneettikuvauksiin. Polvensa loukanneen Westerbackin sairasloman pituudesta on heitelty arvioita 4 viikosta 8 kuukauteen.

Westerback on epäonninen mies. Viime kaudella pamahti olkapää ja sitä edellisellä kaudella niinikään polvi. Tänään Turkuun matkustava Westerback on Sportin ykkösketjun sentteri ja näin ollen suuri menetys joukkueelle. Westerbackin polven Turussa tutkii, maailmallakin mainetta niittänyt, Sakari Orava.

Mikko Ilkka ja André Smulter testissä

Mikko Ilkka pelasi jo Kajaanin Hokkia vastaan ja hänen kanssaan sorvataan sopimusta ensi viikon alussa. Ilkka on hyvin liikkuva puolustaja ja vahvistus Sportin takalinjoille.

Viime kaudella Sportissa pelannut André Smulter on tänä iltana Ilkan tavoin pelaavassa kokoonpanossa. Smulter olisi päävalmentaja Sirviön mukaan tervetullut lisä joukkueeseen.
- Hän on harjoitellut koko ajan meidän kanssamme, ja on hyvä ja taisteleva pelaaja, Sirviö perustelee tämän päivän Pohjalaisessa.
Smulter on hakenut pelipaikkaa ulkomailta.

Kokoonpanossa on tänään myös keskushyökkääjänä pelaava juniori Anssi Hietaharju.

lähde: Pohjalainen ja Vasabladet

» Lähetä palautetta toimitukselle