x

Osallistu Jatkoajan lukijatutkimukseen

Tutkimuksessa kartoitamme lukijoidemme mielipiteitä Jatkoaika.comin toimitukselliseen sisältöön liittyen. Vastaamalla lukijatutkimukseen voit siis tuoda äänesi kuuluviin ja vaikuttaa sivuston tulevaisuuteen.

Tutkimukseen vastaamiseen kannattaa varata aikaa noin 5 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja nimettöminä.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 10 kappaletta tyylikkäitä Jatkoaika-lippiksiä ja -pipoja.

Osallistu kyselyyn tästä »

Ei kiitos

Wennberg oli päättyneellä kaudella Blue Jacketsin toiseksi paras pistemies.

Getty Images

Wennbergille kuuden vuoden jatko Blue Jacketsiin

Ykkössentteri Alexander Wennberg jatkaa uraansa Columbus Blue Jacketsissa kauden 2022-23 loppuun. Kuusivuotinen sopimus tuo ruotsalaiselle 4,9 miljoonan dollarin keskimääräisen vuosiansion.

Rajoitettu vapaa agentti Alexander Wennberg pääsi sopimusneuvotteluissa yhteisymmärrykseen Columbus Blue Jacketsin kanssa. Ruotsalaissentteri teki Blue Jacketsin kanssa kuuden vuoden jatkosopimuksen.

Wennbergin keskimääräinen vuosiansio on 4,9 miljoonaa dollaria. Kaudella 2017-18 palkka on 3,5 miljoonaa dollaria. Seuraavalla kaudella Wennbergin palkka nousee mijoonalla, ja neljän viimeisen kauden ajan palkka on 5,35 miljoonaa dollaria.

− Olemme innoissamme, että Alexander jatkaa pitkällä sopimuksella. Hän on kehittynyt tasaisesti koko NHL-uransa ajan ja alla on erinomainen kausi. 22-vuotiaasta pelaajasta on kasvamassa organisaatiomme keskeinen tekijä vuosiksi eteenpäin, kommentoi Blue Jackets -GM Jarmo Kekäläinen uutta sopimusta.

Wennberg on Blue Jacketsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2013. Kolmen NHL-kauden aikana ruotsalaiskeskushyökkääjä on pelannut 217 runkosarjaottelua, joissa on kertynyt 119 tehopistettä. Viime kaudella Wennberg rikkoi aiemmat maali-, syöttö- ja piste-ennätyksensä.

Lue myös

Blue Jacketsilla loukkaantumishuolia - Atkinson ja Wennberg sairastuvalle

NHL | 27.12.2017 11:54
Columbus Blue Jacketsin hyökkääjät Cam Atkinson ja Alexander Wennberg ovat sivussa 4-6 viikkoa. lue lisää

Blue Jacketsilla ainekset menestyskauteen

NHL | 2.10.2017 16:00
Columbus Blue Jackets on epäilemättä lähitulevaisuuden menestysjoukkue. Liigan nuorimmalla joukkueella on valmennus, maalivahdit ja puolustus kunnossa, hyökkäyskin on saanut lisää syvyyttä. Musta hevonen jo kenties ensi keväänä? Mestarikandidaatti viimeistään parin vuoden sisään. lue lisää

Blue Jacketsin ykkösnyrkki jäätyi pahimmalla mahdollisella hetkellä

NHL | 24.4.2018 17:28
Columbus Blue Jacketsin kausi päättyi maanantai-iltana. Blue Jackets hävisi kaikki kotiottelunsa, eikä organisaatio päässyt vieläkään juhlimaan sen ensimmäistä pudotuspelisarjan voittoa. Artemi Panarinin johdolla ykkösnyrkki hiljeni pahemman kerran kauden tärkeimmillä hetkillä. lue lisää

Pudotuspeliennakko: Kokemus vastaan nuoruus − sisuuntunut Capitals haastaa kapteeni Ovetškinin johdolla nuoriinsa luottavan Blue Jacketsin

NHL | 12.4.2018 10:00
Kahtena viime kautena pudotuspelinsä toiselle kierrokselle päättänyt Washington Capitals kohtaa pudotuspelien avauskierroksella vasta neljänsiin pudotuspeleihinsä valmistautuvan Columbus Blue Jacketsin. Capitals-kippari Aleksander Ovetškin päätti jälleen kerran runkosarjan maalikuninkuuteen, mutta kirkkain palkinto on vielä saavuttamatta. Blue Jackets lähtee sarjaan ennakkoluulottomana haastajana. lue lisää

Tilastoanalyysi: Bruins haastaa Lightningin Itäisen konferenssin ykköshevosen asemasta

NHL | 11.4.2018 7:30
NHL:n pudotuspelit ja taisto himoitusta Stanley Cupista alkavat keskiviikkona. Jatkoaika perkaa tilastoanalyysin avulla Itäisen konferenssin vahvimmat joukkueet ja käsittelee ensimmäisen kierroksen pudotuspeliparien välisiä voimasuhteita. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Alexander Wennberg

Columbus #10 L kh
s. 1994 Nacka, SWE
185CM / 83KG
SOPIMUS: 2023
VARAUS: 2013 Columbus Blue Jackets 1. kierros #14