IPK kiinnitti vuoden jatkolla viime kauden kärkisentterinsä Juha Virtasen. Miehelle on isoa roolia luvassa myös jatkossa.

Emil Hansson www.Facebook.com/HanssonPhotography

Virtanen ja Putkonen jatkavat Peli-Karhuissa – Anton Kokkonen hakee jatkoa koeajan kautta

IPK kiinnitti kaksi viime kauden hyökkääjäänsä, kun sentteri Juha Virtanen ja sekä laidassa että keskellä viihtyvä Niko Putkonen jatkavat karhupaidassa. Lisäksi jatkoa joukkueessa hakee puolustaja Anton Kokkonen, jonka koeaika kestää elokuun loppuun.

IPK kiinnitti ison palasen tulevan kauden joukkueeseensa, kun viime kauden kärkisentteri ja loppukauden kapteeni Juha Virtanen kirjoitti seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Viime kaudella runkosarjan 50 kamppailussa tehot 10+17 tehnyt karhukasvatti iski lisäksi karsintasarjassa pisteet 2+6. Tätä ennen mies kiekkoili reilut kaksi kautta Norjassa. Mestis-kokemusta Virtasella on myös kaikkiaan kuuden kauden ajalta Hokin ja TUTOn riveistä.

Peli-Karhujen valmentaja Janne Sinkkonen ottaa viime kauden luottosentterinsä sopimuksen luonnollisesti iloisesti vastaan.

− Meidän viime kauden kapteeni ja ykköskentän sentteri ja isoja saappaita miehelle ollaan kaavailtu tulevalle kaudellekin. Virtanen on monipuolinen pelaaja, joka on vahva aloittaja ja pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimissakin, Sinkkonen toteaa.

Toisena hyökkääjänä Peli-Karhut kiinnitti Pieksämäeltä lähtöisin olevan Niko Putkosen, jolla alkaa nyt neljäs kausi karhupaidassa. Suomi-sarjan pistelinko onnistui varsin hyvin viime kaudella myös Mestiksessä. Toki rooli löytyi enemmänkin alakentissä, joissa mies roolinsa hoiti moitteetta.

49 pelaamassaan runkosarjapelissä Putkonen onnistui kirjaamaan itselleen tehot 9+10. Kuudessa karsintasarjan pelissä puolestaan syntyivät tehot 2+1.

− Putkosen pystyy laittamaan rooliin kuin rooliin. Pelaa niin sentteriä kuin laituriakin ja taisi pelata minun alaisuudessa puolustajanakin. Liki kymmenen Mestis-maalia kertoo, että miehellä on kykyjä myös maalintekoon, Janne Sinkkonen vakuuttaa.

Kolmas nyt julkistettu sopimus on puolustaja Anton Kokkosen koeaikasopimus, joka ulottuu elokuun loppuun. Etenkin viime kauden alussa hyökkäävän pelityylinsä kanssa vaikeuksissa Mestis-kaukaloissa ollut pakki paransi peliään loppukautta kohti. Nyt Sinkkonen haluaa antaa miehelle mahdollisuuden lunastaa pelipaikan myös tulevan kauden joukkueeseen.

− Minun papereissani Kokkoselle on tällä hetkellä seitsemännen puolustajan rooli. Tarjosimme miehelle tällaista mahdollisuutta ja Kokkonen ilmoitti heti, että hän ottaa paikan pelaavassa kuusikosta. Miehellä on asenne kohdallaan ja nyt on mahdollisuus pelata itsensä vaikka kärkipakkipariin, Sinkkonen toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Niko Putkonen pelikiellossa joulutaukoon asti vastustajan pään rusentamisesta

MESTIS | 1.12.2017 15:39
IPK:n hyökkääjä Niko Putkonen sai viiden ottelun pelikiellon päähän kohdistuneesta taklauksesta keskiviikon ottelussa KeuPaa vastaan sattuneesta tilanteesta. lue lisää

Kanadalaishyökkääjä Dan Correale Kansasista IPK-paitaan − Kaukaloon heti, kun siirtopaperit kunnossa

MESTIS | 16.1.2018 20:00
Iisalmen Peli-Karhut vahvistaa rivejään hieman heikomman jakson jälkeen kanadalaishyökkääjällä. 26-vuotias Dan Correale saapuu Iisalmeen ECHL-joukkue Kansas City Mavericksista. lue lisää

Mikko Juusola lainalle KalPasta Peli-Karhuihin – Nuori lupaus mukana viikon kolmessa kamppailussa

MESTIS | 15.1.2018 17:28
Iisalmen Peli-Karhut saa vahvistusta viikon kolmeen kamppailuun Mikko Juusolasta KalPan A-nuorista. Laina sovittiin jo viime viikolla yhdessä KalPan A-nuorten valmentajan Tommi Miettisen kanssa. lue lisää

Kolme toivetta: Iisalmessa odotetaan maalintekijää ja tasaisuutta suorituksiin

MESTIS | 20.12.2017 14:00
Iisalmen Peli-Karhujen toinen kausi Mestiksessä on syksyn osalta ollut pienoista vuoristorataa. Syksy käynnistyi hyvin ja etenkin kotona peli kulki. Maaottelutauko marraskuussa koitui kuitenkin joukkueelle kompastuskiveksi ja huonot otteet tauon jälkeen pudottivat joukkueen ainakin hetkeksi pudotuspelijunasta. lue lisää

Saramäki ja Sulin pelikiellossa illan Mestis-kierroksella

MESTIS | 25.11.2017 17:43
Perjantain Mestis-kierros toi pelikiellon SaPKon Kalle Saramäelle ja IPK:n Iiro Sulinille rikkeistä omissa otteluissaan. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Niko Putkonen

IPK #72 L lh
s. 1991 Pieksämäki
184CM / 85KG
SOPIMUS: 2018