IPK kiinnitti vuoden jatkolla viime kauden kärkisentterinsä Juha Virtasen. Miehelle on isoa roolia luvassa myös jatkossa.

Emil Hansson www.Facebook.com/HanssonPhotography

Virtanen ja Putkonen jatkavat Peli-Karhuissa – Anton Kokkonen hakee jatkoa koeajan kautta

IPK kiinnitti kaksi viime kauden hyökkääjäänsä, kun sentteri Juha Virtanen ja sekä laidassa että keskellä viihtyvä Niko Putkonen jatkavat karhupaidassa. Lisäksi jatkoa joukkueessa hakee puolustaja Anton Kokkonen, jonka koeaika kestää elokuun loppuun.

IPK kiinnitti ison palasen tulevan kauden joukkueeseensa, kun viime kauden kärkisentteri ja loppukauden kapteeni Juha Virtanen kirjoitti seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Viime kaudella runkosarjan 50 kamppailussa tehot 10+17 tehnyt karhukasvatti iski lisäksi karsintasarjassa pisteet 2+6. Tätä ennen mies kiekkoili reilut kaksi kautta Norjassa. Mestis-kokemusta Virtasella on myös kaikkiaan kuuden kauden ajalta Hokin ja TUTOn riveistä.

Peli-Karhujen valmentaja Janne Sinkkonen ottaa viime kauden luottosentterinsä sopimuksen luonnollisesti iloisesti vastaan.

− Meidän viime kauden kapteeni ja ykköskentän sentteri ja isoja saappaita miehelle ollaan kaavailtu tulevalle kaudellekin. Virtanen on monipuolinen pelaaja, joka on vahva aloittaja ja pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimissakin, Sinkkonen toteaa.

Toisena hyökkääjänä Peli-Karhut kiinnitti Pieksämäeltä lähtöisin olevan Niko Putkosen, jolla alkaa nyt neljäs kausi karhupaidassa. Suomi-sarjan pistelinko onnistui varsin hyvin viime kaudella myös Mestiksessä. Toki rooli löytyi enemmänkin alakentissä, joissa mies roolinsa hoiti moitteetta.

49 pelaamassaan runkosarjapelissä Putkonen onnistui kirjaamaan itselleen tehot 9+10. Kuudessa karsintasarjan pelissä puolestaan syntyivät tehot 2+1.

− Putkosen pystyy laittamaan rooliin kuin rooliin. Pelaa niin sentteriä kuin laituriakin ja taisi pelata minun alaisuudessa puolustajanakin. Liki kymmenen Mestis-maalia kertoo, että miehellä on kykyjä myös maalintekoon, Janne Sinkkonen vakuuttaa.

Kolmas nyt julkistettu sopimus on puolustaja Anton Kokkosen koeaikasopimus, joka ulottuu elokuun loppuun. Etenkin viime kauden alussa hyökkäävän pelityylinsä kanssa vaikeuksissa Mestis-kaukaloissa ollut pakki paransi peliään loppukautta kohti. Nyt Sinkkonen haluaa antaa miehelle mahdollisuuden lunastaa pelipaikan myös tulevan kauden joukkueeseen.

− Minun papereissani Kokkoselle on tällä hetkellä seitsemännen puolustajan rooli. Tarjosimme miehelle tällaista mahdollisuutta ja Kokkonen ilmoitti heti, että hän ottaa paikan pelaavassa kuusikosta. Miehellä on asenne kohdallaan ja nyt on mahdollisuus pelata itsensä vaikka kärkipakkipariin, Sinkkonen toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Juha Virtanen ja Ilkka Heikkilä luottavat IPK:n iskukykyyn

MESTIS | 11.9.2016 11:00
Norjasta paluun kasvattajaseuraan tekevä Juha Virtanen ja jo useamman kauden karhunutuissa pelannut Ilkka Heikkilä luottavat Iisalmen Pelikarhujen iskukykyyn. Vaikka harjoituspeleistä ei tulevista sarjavastustajista ole päänahkoja vyölle kertynyt, pitää kaksikko joukkueen otteita lupauksia antavina tulevaa kautta silmälläpitäen. lue lisää

Valtteri Pihlajamäki ja Peli-Karhut sopimukseen

MESTIS | 26.6.2017 12:10
Viime kaudella Ässien A-nuorten kapteenina Nuorten SM-liigassa pelannut Valtteri Pihlajamäki on solminut karhulauman kanssa vuoden sopimuksen. Liigassa Pihlajamäki pääsi esiintymään kaikkiaan kolmessa ottelussa. lue lisää

Adam Zboril Iisalmesta Slovakiaan

MESTIS | Muut Sarjat | 21.6.2017 16:11
Slovakian pääsarjajoukkue HC Nove Zamky on ilmoittanut tehneensä sopimuksen viime kaudella Iisalmen Peli-Karhuja edustaneen Adam Zborilin kanssa. lue lisää

Henri Fomin Peliitoista IPK:hon – Autio ja Pyykkönen Hokista karhupaitaan

MESTIS | 9.6.2017 13:20
Iisalmen Peli-Karhut sai ison vahvistuksen kärkiketjuihinsa, kun viime kaudella Heinolan Peliittojen parhaimmistoon kuulunut hyökkääjä Henri Fomin siirtyy karhupaitaan. Maalivahti Aleksi Autio ja sentteri Samu Pyykkönen puolestaan saapuvat IPK:hon konkurssiin ajautuneesta Kajaanin Hokista. lue lisää

Aatu Hämäläinen ja Damir Galin jatkavat karhupaidassa – Henri Kivioja palaa kaukaloon välivuoden jälkeen

MESTIS | 2.6.2017 20:08
Iisalmen Peli-Karhut vahvistui kolmella pelaajalla, kun sekä Aatu Hämäläinen että Damir Galin jatkavat karhulaumassa. Viime kauden sapattivuotta kiekkoilusta pitänyt Henri Kivioja puolestaan palaa kaukaloon tutussa peliasussa. lue lisää

Kommentit

Juha Virtanen

IPK #22 L lh
s. 1987 Sonkajärvi
177CM / 82KG
SOPIMUS: 2018