IPK kiinnitti vuoden jatkolla viime kauden kärkisentterinsä Juha Virtasen. Miehelle on isoa roolia luvassa myös jatkossa.

Emil Hansson www.Facebook.com/HanssonPhotography

Virtanen ja Putkonen jatkavat Peli-Karhuissa – Anton Kokkonen hakee jatkoa koeajan kautta

IPK kiinnitti kaksi viime kauden hyökkääjäänsä, kun sentteri Juha Virtanen ja sekä laidassa että keskellä viihtyvä Niko Putkonen jatkavat karhupaidassa. Lisäksi jatkoa joukkueessa hakee puolustaja Anton Kokkonen, jonka koeaika kestää elokuun loppuun.

IPK kiinnitti ison palasen tulevan kauden joukkueeseensa, kun viime kauden kärkisentteri ja loppukauden kapteeni Juha Virtanen kirjoitti seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen.

Viime kaudella runkosarjan 50 kamppailussa tehot 10+17 tehnyt karhukasvatti iski lisäksi karsintasarjassa pisteet 2+6. Tätä ennen mies kiekkoili reilut kaksi kautta Norjassa. Mestis-kokemusta Virtasella on myös kaikkiaan kuuden kauden ajalta Hokin ja TUTOn riveistä.

Peli-Karhujen valmentaja Janne Sinkkonen ottaa viime kauden luottosentterinsä sopimuksen luonnollisesti iloisesti vastaan.

− Meidän viime kauden kapteeni ja ykköskentän sentteri ja isoja saappaita miehelle ollaan kaavailtu tulevalle kaudellekin. Virtanen on monipuolinen pelaaja, joka on vahva aloittaja ja pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimissakin, Sinkkonen toteaa.

Toisena hyökkääjänä Peli-Karhut kiinnitti Pieksämäeltä lähtöisin olevan Niko Putkosen, jolla alkaa nyt neljäs kausi karhupaidassa. Suomi-sarjan pistelinko onnistui varsin hyvin viime kaudella myös Mestiksessä. Toki rooli löytyi enemmänkin alakentissä, joissa mies roolinsa hoiti moitteetta.

49 pelaamassaan runkosarjapelissä Putkonen onnistui kirjaamaan itselleen tehot 9+10. Kuudessa karsintasarjan pelissä puolestaan syntyivät tehot 2+1.

− Putkosen pystyy laittamaan rooliin kuin rooliin. Pelaa niin sentteriä kuin laituriakin ja taisi pelata minun alaisuudessa puolustajanakin. Liki kymmenen Mestis-maalia kertoo, että miehellä on kykyjä myös maalintekoon, Janne Sinkkonen vakuuttaa.

Kolmas nyt julkistettu sopimus on puolustaja Anton Kokkosen koeaikasopimus, joka ulottuu elokuun loppuun. Etenkin viime kauden alussa hyökkäävän pelityylinsä kanssa vaikeuksissa Mestis-kaukaloissa ollut pakki paransi peliään loppukautta kohti. Nyt Sinkkonen haluaa antaa miehelle mahdollisuuden lunastaa pelipaikan myös tulevan kauden joukkueeseen.

− Minun papereissani Kokkoselle on tällä hetkellä seitsemännen puolustajan rooli. Tarjosimme miehelle tällaista mahdollisuutta ja Kokkonen ilmoitti heti, että hän ottaa paikan pelaavassa kuusikosta. Miehellä on asenne kohdallaan ja nyt on mahdollisuus pelata itsensä vaikka kärkipakkipariin, Sinkkonen toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Mestis-kierroksella mielenkiintoisia vahvistuksia - Hermes tarvitsee voiton kipeästi

MESTIS | 13.10.2017 14:07
Perjantai-illan Mestis-kierroksella pelataan neljällä paikkakunnalla. Sarjakärki KeuPa hamuaa takaisin voittojen tielle Iisalmessa IPK:n vieraana. Sarjataulukossa perättäin olevat TUTO ja RoKi mittaavat paremmuuttaan Turussa. Muita taistelupareja ovat Ketterä-LeKi ja Hermes-SaPKo. lue lisää

Mestiksessä neljän ottelun ilta - Kärkiottelu Keuruulla

MESTIS | 6.10.2017 10:53
Mestiksessä tulee viikko kauden aloituksesta täyteen. Illan taisteluparit ovat KeuPa HT - Jokipojat, RoKi - LeKi, TUTO Hockey - IPK ja Ketterä - Espoo United. lue lisää

Valtteri Pihlajamäki leikkauspöydälle

MESTIS | 6.10.2017 10:48
Iisalmen Peli-Karhut tiedotti myöhään torstaina, että sen laitahyökkääjä Valtteri Pihlajamäki kärsii ylävartalovammasta, joka vaatii leikkaushoitoa. Vamma pitää miehen poissa peleistä useita viikkoja. lue lisää

Valtteri Pihlajamäki tuli Mestikseen kehittymään: ”Kahden kauden päästä olen valmis Liigaan”

MESTIS | 25.9.2017 14:00
Ässäkasvatti Valtteri Pihlajamäki on yksi lukuisista Mestis-kiekkoilijoista, jotka ovat junioriuran jälkeen hakemassa sarjasta ponnahduslautaa uralleen Liiga-ympyröihin. Kolme liigaottelua viime vuonna vyölleen saanut Pihlajamäki harjoitteli alkukesän jo Ässien liigaringissä, mutta vielä ei ollut nuorukaisen aika. lue lisää

IPK tähyää pudotuspeleihin - riittääkö leveys pitkään sarjaan?

MESTIS | 25.9.2017 14:00
Iisalmen Peli-Karhut rimpuili ensimmäisen Mestis-kautensa läpi vaikeuksien ja karsintojen kautta. Karsintojen vahvat otteet osoittivat, että joukkueen paikka on Mestiksessä, ja nyt vahvistunut karhulauma lähtee tavoittelemaan pudotuspelipaikkaa. lue lisää

Kommentit

Niko Putkonen

IPK #72 L lh
s. 1991 Pieksämäki
184CM / 85KG
SOPIMUS: 2018