Ville haastoi Peliittojen Ville Niemisen - 64 minuuttia jäähyjä kerralla Mestiksessä

MESTIS / Uutinen
RoKin Malo Ville oli toinen tappelupukareista, joiden peli päättyi ennen aikojaan.
Tunteet ryöpsähtivät lauantain Mestis-kierroksella. Peliittojen Ville Nieminen ja RoKin Malo Ville keräsivät samassa ajassa yhteensä 64 minuuttia jäähyjä.

Heinolan lauantai-illassa tapahtuu.

Peliittojen ja RoKin välinen matsi oli toisen erän loppupuolella jo tilanteessa 4-4, kun isäntien Ville Nieminen taklasi rovaniemeläisten Julius Hermosta.

Itseään satuttaneella Hermosella kesti hetki nousta ylös, ja jäällä oli verta. Niemiselle tuomittiin 2+10 minuuttia selästä taklaamisesta, mutta sitä ennen hänet haastoi tappeluun RoKin Malo Ville.

Malo Villelle tuomittiin ryntäyksestä kaksiminuuttinen ja väkivaltaisuudesta 5+20 minuuttia. Niemiselle tuomittiin väkivaltaisuudesta sama minuuttimäärä, joten Ville Niemisen kokonaisrangaistusmäärä oli 2+5+10+20 minuuttia.

Ville Nieminen on 20-vuotias Ilves-kasvatti. Malo Ville puolestaan on 22-vuotias ranskalaissentteri.

Kumpikin ehti tehdä ottelussa myös maalin. Nyt he viettävät jo maaottelutaukoa, kun taas Peliitat ja RoKi lähtevät kolmanteen erään Peliittojen johtaessa 5-4.