Vidgren palaa TUTOon

MESTIS / Uutinen
Vidgren pelasi viimeksi TUTOssa keväällä 2014.
Kuva © Timo Savela
Kolme edellistä kautta ulkomailla pelannut Tony Vidgren palaa entiseen seuraansa TUTOon. Hän on saavuttanut joukkueen riveissä kaksi Mestis-pronssia.

27-vuotias Tony Vidgren on edellisen TUTO-kautensa jälkeen edustanut italialaista Fassaa, kazakstanilaista Kulageria, puolalaista STS Sanokia ja valkovenäläistä Shahter Soligorskia.

− Ajankohta Turkuun ja TUTOon palaamiseen oli monessakin mielessä täydellinen. Syyskuussa tulee perheenlisäystä ja itselleni oli ensisijaisen tärkeää, että lapsi syntyisi Suomessa ja Turussa. Toinen iso tekijä oli se, että koen olevani nyt pelaajana parhaassa iässä ja menneeni viimevuosina ulkomailla joka vuosi eteenpäin, joten Mestis ja TUTO erityisesti antavat hyvän sauman päästä vielä yrittämään etenemistä Liigaan, Vidgren kommentoi seuran tiedotteessa.

Urallaan Vidgren on pelannut 131 Mestis-ottelua edustaen TUTOn lisäksi myös Peliittoja. Lisäksi Vidgren esiintyi nuorten maajoukkueen riveissä silloin, kun se pelasi Mestis-joukkueita vastaan. Vidgrenin tililtä löytyy myös 30 liigaottelua Lukon riveistä.

EERO HURMERINTA

» Lähetä palautetta toimitukselle