Koskiranta edusti SaiPaa koko viime kauden.

Mikko Lieri www.lieri.eu

Vanhempi Koskiranta Zagrebiin

SaiPassa viimeksi pelannut hyökkääjä Tero Koskiranta on tehnyt sopimuksen Medvescak Zagrebin kanssa. Seura siirtyi viime kauden jälkeen KHL:stä takaisin EBEL:iin, jossa pelaa joukkueita viidestä eri maasta.

Tero Koskirannalle tuleva kausi tulee olemaan ensimmäinen kokonainen ulkomailla. Aikaisemmin hän on pelannut Färjestads BK:ssa loppukevään 2015. Liigassa Koskiranta on edustanut Bluesia, SaiPaa, Pelicansia, TPS:ää ja Sportia.

Koskiranta teki kaudeksi 2016-17 paluun SaiPaan. Hän pelasi 56 ottelua ja teki niissä 30 pistettä. 

− Tero on hyvä pelaaja molempiin suuntiin. Odotamme hänestä tärkeää pelaajaa jäällä ja sen ulkopuolella. Siitä olisi apua siirtymisessä uuteen sarjaan, Medvescak Zagrebin urheilujohtaja Aaron Fox kommentoi.

Medvescak Zagreb pelasi KHL:ssä neljä edellistä kautta. Nyt joukkue palaa EBEL:iin, jossa se pelasi myös ennen KHL-visiittiä. Pääosa sarjan joukkueista on itävaltalaisia, mutta niiden ja Medvescakin lisäksi mukana ovat myös joukkueet Unkarista, Tšekistä ja Italiasta. Viime kaudella sarjassa pelasi myös slovenialainen joukkue.

Lue myös

Zagreb saa suomalaisosaamista takalinjoille - Pöyhönen ja Tikkanen siirtyvät Kroatiaan

Muut Sarjat | 30.7.2017 22:59
Neljän KHL-kauden jälkeen paluun Itävallan EBEL-liigaan tekevä Medvešcak Zagreb hankki riveihinsä suomalaisväriä, kun Marko Pöyhönen ja Harri Tikkanen siirtyvät kroatialaisjoukkueeseen. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

KärpätTappara
"Kärpät pokkaa mestaruuden"
Molemmilta joukkueilta löytyy vielä ammentamatonta potentiaalia erityisesti hyökkäyssuuntaan. Tapparalla tätä on hieman enemmän, mutta Kärppien suoritustaso on tasaisempi. Vahva menestys kotiotteluissa tämänkin vuoden pudotuspeleissä puoltaa Kärppien voittoa. Kärpiltä onkin lupa odottaa paluuta aktiivisempaan ilmeeseen, mikä iskee kirvesrinnat niin ahtaalle, ettei ottelusarjan jatkaminen onnistu.
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2

Luetuimmat

Tero Koskiranta

Medveščak #60 L kh
s. 1984 Paimio
186CM / 96KG
SOPIMUS: 2018