Vancouver hankki Philip Larsenin NHL-oikeudet Edmontonilta

NHL, KHL / Uutinen
Jokerit-puolustaja Philip Larsenin NHL-oikeudet siirtyivät Vancouverille.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Vancouver Canucks ilmoitti hankkineensa Jokereissa kiekkoilevan puolustajan Philip Larsenin NHL-oikeudet Edmonton Oilersilta.

Edmonton saa Philip Larsenista neljännen tai viidennen kierroksen varauksen vuoden 2017 varaustilaisuuteen riippuen siitä, miten Larsen onnistuu Vancouverissa. Vancouverin tarkoituksena on saada Larsen sopimukseen ensi kaudeksi. 

Tanskalaispuolustaja on pelannut tällä kaudella Jokereissa 52 KHL:n runkosarjan peliä ja tehnyt 36 (11+25) pistettä. Parhaillaan menossa olevissa KHL:n pudotuspeleissä Larsenilla on toistaiseksi kaksi peliä ja kaksi pistettä. Runkosarjassa Larsen oli KHL:n viidenneksi tehokkain puolustaja ja puolustajista toiseksi tehokkain maalintekijä.

Jokereiden sisäisessä pistepörssissä 26-vuotias puolustaja oli runkosarjassa kolmas Brandon Kozunin ja Peter Reginin jälkeen. Hän pelasi kauden aikana myös KHL:n tähdistöottelussa.

Larsen on alunperin Dallas Starsin viidennen kierroksen varaus kesän 2008 varaustilaisuudesta. Hän on pelannut NHL:ssä Dallasin ja Edmontonin riveissä yhteensä 125 peliä ja tehnyt 31 (8+23) pistettä. Tanskaa viisi kertaa MM-kisatasolla edustanut puolustaja on pelannut kaksi viime kautta KHL:ssä, ensin kauden Jugra Hanty-Mansijskin riveissä ja tällä kaudella Jokereissa.

Larsenin toistaiseksi viimeisin visiitti NHL:ssä tapahtui kaudella 2013-14, jolloin hän pelasi Edmontonin paidassa 30 peliä ja teki 12 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle