Vancouver Canucks erotti johtohenkilöitään

NHL / Uutinen
Vancouverissa tapahtuu muutoksia.
Kuva © Getty Images
Vancouver Canucks erotti kolme johtopaikoilla olevaa pitkäaikaista työntekijäänsä.

Vancouverin joutuvat jättämään seuran apulaismanagerit Laurence Gilman ja Lorne Henning sekä seuran kykyjen etsinnöistä vastaava Eric Crawford. Gilman on vastannut joukkueen palkkakatosta ja sopimusneuvotteluista, Henningin vastuualueena on ollut farmijoukkueesta vastaaminen sekä pelaajakehitys ja Crawfordin vastuualueena on ollut sekä ammattilais- että amatööripuolen kykyjenetsinnöistä vastaaminen. Yhteensä kolmikolla on kokemusta Vancouverin eri seurajohtotehtävistä 34 vuoden verran.

Apulaismanageri Gilman oli seuran entisen managerin Mike Gillisin ensimmäinen palkkaama henkilö seuraan vuonna 2008. Eric Crawford toimi monenlaisissa eri tehtävissä 16 vuoden ajan Vancouverissa, toimien yhteensä neljän eri managerin alaisuudessa. Hänen aikanaan Vancouver pääsi kerran Stanley Cupin finaaleihin ja kahdesti Vancouverin farmiseura oli AHL:n finaaleissa. Vuonna 2005 Vancouveriin kykyjenetsijäksi tulleella Lorne Henningilla on uraltaan pelaajana tai kakkosvalmentajana neljä Stanley Cupia NY Islandersin paidasta 1980-luvun alusta.

Vuosi sitten seuraan tulleet presidentti Trevor Linden ja manageri Jim Benning jatkavat Vancouverin johtamista toistaiseksi yhdessä varapresidenttien T.C. Carlingin ja John Weisbrodin kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle