Valko-Venäjän Derjabin sikaili – Tanskan pelaaja paareilla ulos

MAAJOUKKUE / Uutinen
Joachim Blichfeld taisteli laidoilla Suomea vastaan.
Karsintaottelussa Tanskan ja Valko-Venäjän välillä koettiin kauhunhetkiä, kun Valko-Venäjän Dmitri Derjabin tarjosi tarpeetonta kovuutta väärässä paikassa tanskalaispelaajalle.

Valko-Venäjä ja Tanska karsivat tällä hetkellä paikasta ensi vuoden nuorten MM-kisoihin. Ensimmäisen osaottelun voitti Tanska, joka nousi päätösminuutilla 20 sekunnissa maalin takaa-ajoasemasta 5-4-voittoon.

Nyt käynnissä olevaa toista karsintaottelua Tanska johtaa lukemin 2-0. Tanskan vaihtoaitoin edessä tapahtui ikävä tilanne toisen erän puolivälin paikkeilla.

Yhden osuman ja maalisyötön toisessa karsintaottelussa kerännyt Tanskan Joachim Blichfeld luisteli laitojen lähellä, kun valkovenäläisistä Dmitri Derjabin antoi miehelle vauhtia. Blichfeld lensi tilanteen seurauksena kovalla vauhdilla päin laitaa ja löi päänsä laitaan.

Tanskalaispelaaja jäi pitkäksi aikaa jäänpintaan. Hän ei kyennyt omin avuin poistumaan jäältä, vaan hänet jouduttiin toimittaman jatkotoimenpiteisiin paareilla. Tanskalainen oli kuitenkin tajuissaan, kun hän poistui jäältä.

» Lähetä palautetta toimitukselle