Uusia miehiä Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Nihkeästi Mestiskautensa aloittanut Kajaanin Hokki kokeilee uusia miehiä lähiaikoina. SM-liigaa seuranneille mielenkiintoisin uusi nimi on venäläispuolustaja Juri Kuznetsov.

Rauman Lukon 24-vuotias Petteri Lotila pelasi kainuulaisten riveissä viikonlopun vierasottelut Hyvinkään Ahmoja ja FPS:ia vastaan. Laitahyökkäjä ei saanut tappiollisissa otteluissa tililleen tehopisteitä. Lotilan jatkaminen selvinnee kuluvan viikon aikana.

28-vuotias Jani Ojala puolestaan saapuu kolmen ottelun testirupeamalle Kajaaniin Ruotsin Allsvenskanista. Isokokoinen puolustaja pelasi SM-liigaa Espoon Bluesissa kausina 96-98. Lisäksi Ojala on pelannut kolme kautta Oulun Kärppien ja yhden kauden KooKoon divarijoukkueissa. Kolme viimeistä kauttaan mies on luutinut Pohjois-Amerikassa, Ranskassa ja Ruotsissa. Tiistain Kainuun Sanomat kertoi pakin pelaavan jo keskiviikkona.

Lisäksi joukkueen harjoitusvahvuuteen ovat liittyneet Lappeenrannasta tutut nimet: maalivahti Pasi Häkkinen sekä puolustaja Juri Kuznetsov. 25-vuotias SaiPa-kasvatti Häkkinen pelasi ensimmäisen liigapelinsä jo kaudella 96-97. Häkkinen ei onnistunut kuitenkaan valtaamaan Idän Jättiläisten ykkösvhadin paikkaa seuraavina seitsemänä vuotena, ja siirtyi viime kaudeksi Englantiin. Häkkisen myötä joukkueessa on nyt neljä maalivahtia. Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kertoikin Kainuun Sanomissa, että Riku Välitalolle etsitään uutta seuraa.

37-vuotias Kuznetsov pelasi SM-liigaa HIFK:ssä sekä SaiPassa kausina 1994-2002. Hyökkäävä puolustaja siirtyi Venäjälle kesken viime kauden. Hokki on tehnyt Kuznetsovin kanssa kuukauden sopimuksen, mutta pelilupaa ei ole vielä Venäjältä saatu.

» Lähetä palautetta toimitukselle