Urheilujohtaja Kultanen jatkaa Kouvolassa

LIIGA / Uutinen
Jarno Kultanen jatkaa KooKoon urheilujohtajana.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
KooKoon urheilujohtajana kolmatta kautta toimiva Jarno Kultanen sai jatkoa keväällä päättyvälle sopimukselle.

Kouvolalainen sekä KooKoon oma kasvatti Jarno Kultanen jatkaa seuran urheilujohtajana toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. 

− Hän on toimessaan onnistunut mielestäni hyvin ja siksi oli lopulta sekä helppoa että luontevaa pitää mies talossa. Pyrimme hitaasti kiiruhtaen kehittymään joka vuosi. Kultanen on tilanteesta hyvin perillä ja ymmärtää meidän kokoisen seuran realiteetit, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

43-vuotias Kultanen nousi pelaajaurallaan aina NHL:ään asti pelaten kolme kautta Boston Bruinsissa. NHL-visiitin lisäksi Kultanen on pelannut Liigaa niin HIFK:ssa kuin KalPassakin. Myös SHL on puolustajana pelanneelle Kultaselle tuttu Mora IK:n ja Södertälje SK:n joukkueista.

− KooKoo on seurana tietysti lähellä sydäntä, ja on ainutlaatuista saada olla mukana rakentamassa seuran tulevaisuutta,  Kultanen tuumi KooKoon verkkosivuilla.

Kultanen aloitti työssään kaudella 2014-15 KooKoon ensimmäisenä kokopäiväisenä urheilujohtajana kolmivuotisella sopimuksella. Kultasen sopimus olisikin päättynyt ensi keväänä.

− Halusimme tulla jatkon kanssa julki jo näin hyvissä ajoin, jotta kaikki osapuolet saavat työrauhan, KooKoon toimitusjohtaja Välimaa selvensi.

» Lähetä palautetta toimitukselle