Tuttu valmentajakaarti jatkaa Suikkasen aikakaudella

LIIGA / Uutinen
Kai Suikkasen rinnalla toimii ensi kaudella kärppäorganisaation hyvin tunteva valmennustiimi.
Kuva © Timo Savela
Kai Suikkanen saa rinnalleen Kärppien organisaation läpikotaisesti tuntevan valmentajakaartin, sillä nykyisen valmennusryhmä jatkaa tehtävissään myös ensi kaudella.

Ensi kaudella Kärppien päävalmentajana aloittava Kai Suikkanen saa rinnalleen kokeneen valmentajakaartin, sillä koko nykyinen valmennustiimi jatkaa tehtävissään kaudella 2016-2017. Valmennustiimiin kuuluu valmentajat Mikko Manner ja Toni Sihvonen, maalivahtivalmentaja Ari Hilli sekä fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola.

– Valmennustiimi on osoittanut tekevänsä hyvää työtä jo pitkän aikaa. Hyvä, että saimme aikaisessa vaiheessa sovittua koko valmennuksen jatkosta, kertoo urheilutoimenjohtaja Harri Aho Kärppien tiedotteessa.

Myös valmennustiimin jäsenet ovat tyytyväisiä jatkosopimuksesta.

– Pitkäjänteisesti on tehty töitä, ja tämä sopimus on jatkoa sille. Meikäläisellä on kärppämuotoinen sydän ja koti Oulussa, joten sillä tavalla oli helppoa tehdä jatkosopimus, summaa maalivahtivalmentaja Hilli.

– Kiitollinen olen jatkosopimuksesta. Pikkupoikana sain jääkiekosta harrastuksen ja isona ammatin. Muun tiimin jatko ja hyvä työympäristö sinetöi päätöksen jatkosta, kommentoi valmentaja Mikko Manner.

» Lähetä palautetta toimitukselle