TUTOn valmennuskaksikolle jatkoa - "Vaatimustaso ja laadunvalvonta ovat korkealla tasolla"

MESTIS / Uutinen
TUTO luottaa jatkossakin tuttuun valmennuskaksikkoon.
Kuva © Antti Varonen
TUTO on tehnyt jatkosopimukset päävalmentaja Miika Elomon sekä apuvalmentaja Marko Kiprusoffin kanssa.

Miika Elomon ja Marko Kiprusoffin jatkosopimukset ovat kahden vuoden mittaisia. Seura on ollut tyytyväinen valmennuksen tähänastiseen työhön.

− Seuran puolesta on helppo olla erittäin hyvillä mielin valmennuksen jatkosopimuksista. Miika ja "Kipru" tekevät päivittäin ahkerasti töitä, vaatimustaso sekä laadunvalvonta ovat kovalla tasolla ja ilmapiirin suhteen asiat ovat loistavasti, kuvaili TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

− TUTO on perinteisesti ollut urheilu ensin -organisaatio ja valmennus uskoo vahvasti siihen sapluunaa. Yhteistyö toimii saumattomasti ja nyt valmentajilla on työrauha jatkaa tällä suunnalla myös seuraavat kaudet.

Kesken viime kauden TUTOn penkin taakse siirtynyt Elomo on erityisen tyytyväinen organisaation toimintaan ja näki TUTOn parhaana paikkana uralleen tässä vaiheessa.

− Organisaatio kestää vertailun Liigaankin, mutta samalla se on riittävän pieni, jotta se haluaa kehittyä päivittäin. Vaikka olenkin päävalmentajana, tässä oppii viikoittain uusia asioita. Kyllä tämä on paras mahdollinen paikka tässä vaiheessa valmentajauraani, Elomo totesi.

− Olen kilpailullinen ihminen ja haluan menestyä. Täällä on mahdollisuus työkalujen puolesta. Kokeneita pelaajia ja tulevaisuuden nimiä, joilla on iso halu mennä eteenpäin. Pelaajia, joilla on oma halu, on helppo työskennellä. Ja yhtä asiaa ei sovi koskaan unohtaa - tää on mun kotikaupunki.

» Lähetä palautetta toimitukselle