Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
TUTOn johtoportaassa puhaltavat uudet tuulet.

Antti Varonen

TUTOlle uusi toimitusjohtaja TPS:n riveistä - "Todella kovaa, raakaa ja systemaattista työtä"

TUTOn uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu TPS Juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Roope Paltta.

TUTO Hockey Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Toimesta väistyvän Dani Aavisen tilalle turkulaisorganisaatio pestasi TPS:n juniorikiekon parissa toimineen Roope Paltan.

Edelliset vajaat neljä vuotta Paltta on työskennellyt TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtajana. Palloseurassa hänen vastuualueeseensa kuuluivat muun muassa kokonaisvaltainen organisaation johtaminen ja kehittäminen, yhteistyökumppaneiden suhteiden hoitaminen ja parantaminen sekä taloushallinto.

- Varainhankinta on todella kovaa, raakaa ja systemaattista työtä. Sponsoroinnista käytän itse enemmän termiä yhteistyö. Eli se sisältää kaksi osapuolta, jotka saavat molemmat hyötyä yhteistyöstä. Sen luoviminen ja asiakkaan hyödyn ja tarpeen löytäminen ovat suuressa roolissa siinä myynti- ja bisnespuolessa, linjaa Paltta.

Tehty laadukas pohjatyö saa kiitosta uudelta toimitusjohtajalta.

- Kun luodaan strategioita ja tulevaisuuden suunnitelmia, ne pitää aina olla korkealla. Sen takia on mielestäni hienoa, että TUTOssa hallitus ja edeltäjäni ovat asettaneet kovat strategiset tavoitteet ja niitä kohti mennään ja tehdään töitä.

- Jääkiekkoihmisenä olen seurannut, miten aiempi toimitusjohtaja Dani Aavinen on tehnyt upeaa työtä nämä viimeiset neljä vuotta, kiittelee Paltta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Kupittaalla protestoitiin suljettua Liigaa kovin sanoin - TUTOn kannattajaryhmän puheenjohtaja: "Se oli yksittäisten kannattajien lakana"

MESTIS | 17.3.2018 0:05
TUTOn ja K-Vantaan välisen ottelun kolmannessa erässä TUTOn fanikatsomoon nousi lakana, jossa protestoitiin suljettua Liigaa kovin sanoin. TUTOn kannattajaryhmä TUTO Rebelsin puheenjohtajan Kimmo Välikosken mukaan kyseessä oli yksittäisten kannattajien tekele. lue lisää

Julius Pohjanoksa loisti jälleen TUTOn maalilla - "Ollaan tällä hetkellä aika paha vastustaja"

MESTIS | 16.3.2018 21:37
TUTOn ja K-Vantaan välisessä ottelussa kotijoukkueen maalilta löytyi tuttu sankari. Mestiksen tämän kauden yksi parhaista maalivahdeista, Julius Pohjanoksa, nollasi 32 torjunnallaan vierasjoukkue K-Vantaan yritykset yksi toisensa jälkeen ja varmisti torjunnoillaan TUTOn 3−0-voiton. lue lisää

TUTOn yllätysratkaisija Friman: "Menen vain maalille, niin niitä maaleja tulee"

MESTIS | 12.3.2018 21:57
TUTOn illan tähtipelaajaksi nousi yllättäen Nico Friman, joka iski kaksi ylivoimamaalia. Turkulaisten kiituri onnistui pysymään jäähyaition ulkopuolella 80 rangaistusminuuttia sisältäneessä kamppailussa. lue lisää

Jo toinen ulosajo Kupittaalla! - Juuselalle pelirangaistus keihästämisestä

MESTIS | 12.3.2018 20:43
TUTOn Aki Juusela sai pelirangaistuksen keihästämisestä heti päätöserän aloituksen jälkeen. lue lisää

K-Vantaa−TUTO-sarjassa jälleen ulosajo - lohipaitojen Pyykkönen suihkuun

MESTIS | 12.3.2018 20:11
K-Vantaan Joel Pyykköselle tuomittiin pelirangaistus korkeasta mailasta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Henry Mäntylä

TUTO #50 L p
s. 1997 Vantaa
181CM / 92KG
SOPIMUS: Loppukauden laina