TUTO julkaisi nipun jatkajia

MESTIS / Uutinen
Tuukka Pulliainen johtaa jatkossakin TUTOn hyökkäystä.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
TUTO aloitti joukkueenrakennusprosessinsa kaudelle 2014-2015. Tiistaina turkulaisseura julkaisi seitsemän jatkosopimusta.

Turkulaisten maalilla jatkaa pudotuspeleissä ykkösvahdiksi noussut Kimmo Meriläinen. Nuori kajaanilainen torjui runkosarjassa 26 ottelua ja pudotuspeleissä seitsemän.

− Meriläinen otti huikean askelen eteenpäin toisella TUTO-kaudellaan ja nousi viimeistään pudotuspeleissä joukkueen ykkösmaalivahdiksi. Meriläinen on jo nyt yksi sarjan parhaista maalivahdeista, kommentoi TUTOn pelaajakoordinaattori Elmo Aittola.

TUTO-puolustusta vankistaa tulevalla kaudella Aleksi Hiden ja Olli-Pekka Heinimäki.

21-vuotias Hiden pelasi viime kaudella kymmenen Mestis-ottelua ilman tehopisteitä. Kolmannen kautensa Kupittaalla aloittava Heinimäki, 23, puolestaan ollaan nähty myös hyökkääjän tontilla.

− Heinimäki oli kauden suurimpia yllättäjiä. O-P siirtyi kesken kauden ensimmäistä kertaa urallaan puolustajaksi ja oli yksi joukkueen luotettavimpia suorittajia läpi kauden, O-P on erittäin tärkeä runkopelaaja, kuvailee Aittola.

Hyökkäyksessä kovin jatkaja on Tuukka Pulliainen, jonka viime kausi meni yli piste per peli -tahdilla. 29-vuotias turkulainen oli runkosarjassa pistepörssin kahdeksas ja pudotuspelien viides.

− Pullaisen sopimuksessa oli yhteinen optio tulevasta kaudesta, jonka käyttämisestä pääsimme sopuun aikaisessa vaiheessa. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että seuran oma kasvatti jatkaa kärkisentterinä tulevalla kaudella. Pulliainen on pelaajana koko sarjan ehdotonta eliittiä.

TUTOn hyökkäyksessä jatkavat myös Juha-Matti Rautajoki sekä Atte ja Aleksi Sillanpää. Harjoitusrinkiin kuuluu myös nuori puolustaja Ville Torikka.

» Lähetä palautetta toimitukselle