TUTO Hockeylle uusi maalivahtivalmentaja

MESTIS / Uutinen
Turussa ensi kaudella pelaava Petteri Similä sai maalivahtivalmentajan.
Kuva © Antti Varonen
Mestis-seura TUTO Hockeyn uusi maalivahtivalmentaja on Antti Meriläinen. Viime kaudella joukkueen B-junioreita valmentanut Meriläinen on kerännyt aikaisemmin kokemusta monesta eri seurasta.

32-vuotias Antti Meriläinen on ennen TUTO Hockey -pestiään valmentanut maalivahteja myös TPS:n, HPK:n ja Bluesin junioreissa sekä Italian pääsarjassa. Lisäksi hän on toiminut Suomen alle 17- ja 16-vuotiaiden maajoukkuevalmennuksessa.

− Antti on ikäisekseen kokenut maalivahtivalmentaja, jolla on olemassa hyvä kokemuspohja huipputason maalivahtivalmennuksesta. Antin tietotaito ja käytännön valmennusosaaminen ovat meille arvokas lisä maalivahtivalmennuksessa. Antti on ollut osana valmennusta jo jonkin aikaa ja osallistui maalivahtien kartoittamiseen aktiivisesti, joukkueen urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola kertoo tuoreesta valmentajasta.

Samalla TUTO Hockey tiedotti myös joukkueen A-juniorien valmentajat. Päävalmentajana toimii Aittola, ja apuna hänellä ovat kokenut Mestis-pelaaja Mikko Jortikka ja sekä TUTO Hockeyn junioreissa pelannut Alex Karlsson.

» Lähetä palautetta toimitukselle