Tuomo Jääskeläinen ja Matias Loppi lohipaitaan

MESTIS / Uutinen
Mestiksessä päättyneellä kaudella kahdeksanneksi sijoittunut K-Vantaa saa riveihinsä roimasti liigakokemusta. Vantaalaisryhmän uusimmat tulokkaat ovat hyökkääjät Tuomo Jääskeläinen ja Matias Loppi.

JYPissä neljä viimeisintä kautta kiekkoillut Tuomo Jääskeläinen, 27, on Mestis-tasolle varsin kokenut peluri. Hänellä on takanaan yli 200 liigaottelua jyväskyläläisseurassa. Lähinnä kolmos- ja nelosketjun rooleissa pelanneen Jääskeläisen tuloksekkain liigakausi oli 2002-03. 56:ssa runkosarjan ottelussa syntyivät silloin tehot 8+7=15, ja pudotuspeleissä Jääskeläinen iski kolme maalia.

Kokemusta maan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Jääskeläisellä on kaudelta 1999-2000, jolloin hän kirjautti Diskoksen paidassa yhteensä 55 ottelussa tehot 22+26=48. Jokereissa juniorivuotensa viettänyt Jääskeläinen on käynyt tutustumassa myös pohjoisamerikkalaiseen yliopistokiekkoiluun.

HIFK:sta lähtöisin olevalla Matias Lopilla on kausilta 1998-2002 tilillään 14 SM-liigaottelua HIFK:ssa ja SaiPassa. Mestis-kiekkoa hän on pelannut ennen K-Vantaaseen tuloaan KJT:ssä, jonka riveissä Loppi kiekkoili kaudella 2001-02 saalistaen 27 ottelussa tehot 8+15=23.

Kaksi viime kautta Loppi on kiekkoillut ulkomailla, ensin Piteå HC:n riveissä Ruotsissa ja viime kauden Italian liigassa SV Caldarossa.

K-Vantaa on myös solminut jatkosopimukset kolmen hyökkääjän kanssa. Joukkueen hyökkäyksen ykkösnimeksi loppukaudesta noussut Olli Julkunen jatkaa Vantaalla, ja samoin toimivat Miikka Lindholm ja Matti Luoma.

» Lähetä palautetta toimitukselle