Trotter ja Švarný debytoivat Kärppien avauskentällisessä

LIIGA / Uutinen
SaiPasta Kärppiin siirtynyt Trotter pääsee heti tositoimiin uudessa joukkueessaan.
Kuva © Mikko Lieri www.lieri.eu

Liigan siirtoajan umpeutumispäivänä Kärppiin siirtyneet slovakialaispuolustaja Ivan Švarný ja kanadalaishyökkääjä Brock Trotter pelaavat debyyttiottelussaan avauskentällisessä. Švarný ottaa paikan Shaun Heshkan viereltä ykköspakkiparissa, Trotter taas nähdään Niklas Olaussonin ja Mika Pyörälän rinnalla ykkösketjussa.

Švarný saapui Suomeen keskiviikkona. Trotterin siirto julkaistiin vasta edellisenä iltana, eikä hänelle jää kovinkaan paljon aikaa joukkueeseen tututsteluun ennen illan ottelua.

— Hän saapui Kouvolaan torstaiaamuna, kommentoi Kärppien päävalmentaja Kai Suikkanen Kärppien kotisivuilla.

Kärppien hyökkääjä Jesse Saarinen sai pahan tällin perjantaina pelatussa ottelussa Tapparaa vastaan ja on yhä sivussa kokoonpanosta.

Vaikka KooKoo myi useamman tärkeän pelaajansa muualle siirtorajan tuntumassa, ei Suikkanen usko tulevan ottelun olevan helppo.

— KooKoo ei ole pelaajakadosta huolimatta luovuttanut tai lopettanut pelaamista. Se nähtiin tiistaina, kun he antoivat Sportille täällä 4–2 turpaan. Tiistaita parempaa alkua ottelulle on vaikea kuvitellakaan, mutta yhtä valmiita meidän on oltava heti alusta saakka, päätti Suikkanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle