TPS voitti Nottingham Panthersin, mutta jatkopaikkaa ei irronnut.

Timo Savela

TPS:n tie tyssäsi CHL:ssä − JYP ei yltänyt lohkonsa voittoon

Kolmesta tiistai-iltana pelanneesta suomalaisjoukkueesta JYP koki ainoana tappion, mutta eteni silti jatkoon. TPS:n ja HIFK:n pelit CHL:ssä päättyivät.

JYP hävisi Valko-Venäjällä pelatussa ottelussa Neman Grodnolle 3−0, mutta jyväskyläläiset olivat varmistaneet jatkopaikkansa jo aiemmin. Lohkon ykkössijaa tavoitellut JYP jäi toiseksi, kun Zug kaatoi Wienin Capitalsin varsinaisella peliajalla 3−1.

TPS voitti omassa ottelussaan Turussa Nottingham Panthersin 5−2, mutta edetäkseen jatkoon se tarvitsi Bernin ja Hradec Kraloven välisestä kamppailusta Bernin kahden pisteen voiton. Sitä ei tullut, vaan Bern kaatoi vastustajansa tyylipuhtaasti maalein 5−2.

HIFK puolestaan voitti kotonaan puolalaisen Comarch Krakovan 6−3, mutta helsinkiläisten pudotuspelimahdollisuudet olivat huuhtoutuneet jo ennen illan kamppailua.

Suomalaisjoukkueista JYPin lisäksi Tappara pelaa kuluvalla kaudella CHL:n pudotuspeleissä. TPS:n ja HIFK:n ohella taival päättyi lohkovaiheeseen myös KalPalla, joka pelaa vielä keskiviikkona norjalaista Stavanger Oilersia vastaan. Tappara päättää alkulohkonsa vierasottelulla Slovakiassa Banska Bystrican vieraana.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

HIFK ja Jokerit CHL:ään? – "Tulevaisuudessa KHL on saatava mukaan"

CHL | 26.8.2017 18:14
KHL on pakko saada mukaan CHL:ään. Niin sanoo CHL:n toimitusjohtaja. lue lisää

Liigaseurojen viime tilikausi näyttää positiiviselta – katso seura seuralta

LIIGA | 11.8.2017 15:03
Moni liigaseura teki viime kaudesta hyvää taloudellisesta tulosta. Mestaruuden voittanut Tappara ja hopeaa saanut KalPa takoivat myös eniten euroja. lue lisää

CHL-alkulohkot arvottu: HIFK:lle puolalaisvastus, Immonen johdattaa JYPin Zugiin

CHL | 17.5.2017 17:40
Champions Hockey Leaguen lohkot arvottiin keskiviikkona Kölnissä. lue lisää

Tappara ainoana suomalaisjoukkueena ykköskoriin CHL:ssä

CHL | 2.5.2017 14:44
Champions Hockey League ilmoitti ensi kauden arvontakorinsa. Viidestä mukana olevasta suomalaisjoukkueesta vain hallitseva Suomen mestari Tappara on ykköskorissa. Kakkoskorissa ovat TPS ja KalPa, kolmoskorissa JYP ja HIFK. lue lisää

Ensi kauden CHL-ryhmät selvillä - kuusi joukkuetta mukaan ensimmäistä kertaa

CHL | 23.4.2017 10:43
Ensi kaudeksi 32 joukkueen kilpailuksi supistuvan Champions Hockey Leaguen joukkueet ovat kokonaisuudessaan selvillä. Viimeinen paikka varmistui lauantai-iltana, kun Slovakian mestaruus meni Banska Bystricalle. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Ryan Wilson

KalPa #44 L p
s. 1987 Windsor, ON. CAN
185CM / 94KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: Ei varausta