Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
TPS voitti Nottingham Panthersin, mutta jatkopaikkaa ei irronnut.

Timo Savela

TPS:n tie tyssäsi CHL:ssä − JYP ei yltänyt lohkonsa voittoon

Kolmesta tiistai-iltana pelanneesta suomalaisjoukkueesta JYP koki ainoana tappion, mutta eteni silti jatkoon. TPS:n ja HIFK:n pelit CHL:ssä päättyivät.

JYP hävisi Valko-Venäjällä pelatussa ottelussa Neman Grodnolle 3−0, mutta jyväskyläläiset olivat varmistaneet jatkopaikkansa jo aiemmin. Lohkon ykkössijaa tavoitellut JYP jäi toiseksi, kun Zug kaatoi Wienin Capitalsin varsinaisella peliajalla 3−1.

TPS voitti omassa ottelussaan Turussa Nottingham Panthersin 5−2, mutta edetäkseen jatkoon se tarvitsi Bernin ja Hradec Kraloven välisestä kamppailusta Bernin kahden pisteen voiton. Sitä ei tullut, vaan Bern kaatoi vastustajansa tyylipuhtaasti maalein 5−2.

HIFK puolestaan voitti kotonaan puolalaisen Comarch Krakovan 6−3, mutta helsinkiläisten pudotuspelimahdollisuudet olivat huuhtoutuneet jo ennen illan kamppailua.

Suomalaisjoukkueista JYPin lisäksi Tappara pelaa kuluvalla kaudella CHL:n pudotuspeleissä. TPS:n ja HIFK:n ohella taival päättyi lohkovaiheeseen myös KalPalla, joka pelaa vielä keskiviikkona norjalaista Stavanger Oilersia vastaan. Tappara päättää alkulohkonsa vierasottelulla Slovakiassa Banska Bystrican vieraana.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Vihellyksen jälkeen: Ennakkosuosikeillakin kompastuskivensä puolivälierissä − HIFK:lle jää käteen tyhjä arpa

LIIGA | 19.3.2018 14:00
Liigan puolivälierät ovat jo ovella, ja edessä on neljä toinen toistaan kiihkeämpää kamppailua paikasta neljän parhaan joukkoon. Mukana menossa ovat tietenkin Vihellyksen jälkeen -podcastista tutut toimittajat uusine analyyseineen ja sivaltavine tulkintoineen. lue lisää

Ainutlaatuinen tilastoselvitys paljastaa: Liigan uskottomimmat fanit ovat Turussa ja Kuopiossa

LIIGA | 26.1.2018 11:59
Rauman Lukolla on Liigan uskollisin kotiyleisö. KalPalla ja TPS:llä puolestaan uskottomin. Jatkoajan laaja tilastoselvitys kymmenen edellisen kauden ajalta paljastaa, millä Liiga-paikkakunnilla kiinnostaa eniten kiiltävä ja missä ovat seuroille uskollisimmat elämänkumppanit. lue lisää

HIFK ja Jokerit CHL:ään? – "Tulevaisuudessa KHL on saatava mukaan"

CHL | 26.8.2017 18:14
KHL on pakko saada mukaan CHL:ään. Niin sanoo CHL:n toimitusjohtaja. lue lisää

Liigaseurojen viime tilikausi näyttää positiiviselta – katso seura seuralta

LIIGA | 11.8.2017 15:03
Moni liigaseura teki viime kaudesta hyvää taloudellisesta tulosta. Mestaruuden voittanut Tappara ja hopeaa saanut KalPa takoivat myös eniten euroja. lue lisää

CHL-alkulohkot arvottu: HIFK:lle puolalaisvastus, Immonen johdattaa JYPin Zugiin

CHL | 17.5.2017 17:40
Champions Hockey Leaguen lohkot arvottiin keskiviikkona Kölnissä. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Niklas Bäckström

HIFK #37 L mv
s. 1978 Helsinki, FIN
185CM / 88KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: Ei varausta