Toronton suomalaisvahti hakee vauhtia farmin farmista

NHL / Uutinen
Vielä viime kaudella Kasimir Kaskisuo pysäytti kiekkoja Minnesota-Duluthin yliopistojoukkueen riveissä.
Kuva © University of Minnesota-Duluth
Toronto Maple Leafsin sopimuspelaaja Kasimir Kaskisuo lähetettiin ECHL-seura Orlando Solar Bearsiin keräämään peliaikaa, kun AHL:n Toronto Marliesissa vastuuta ei ollut luvassa.

Alkuvuodesta Toronto Maple Leafsin kanssa sopimuksen tehnyt suomalaismaalivahti Kasimir Kaskisuo kertoi Jatkoajalle, että hänet on lähetetty niin kutsuttuun "farmin farmiin" eli ECHL:ään. Kaskisuo pelannee ensimmäisen ottelunsa ECHL:n Orlando Solar Bearsissa lauantaina seuran kotiavauksessa Florida Everbladesia vastaan.

23-vuotias Kaskisuo sai peliaikaa kahdessa ottelussa harjoituskaudella NHL:n Toronto Maple Leafsissä, mutta runkosarjan alettua peliaikaa ei alkukaudella ole tippunut Maple Leafsin farmiseura Toronto Marliesissakaan.

Suomalaismaalivahdin edelle hierarkiassa kiilasivat AHL-tasolla kokeneemmat maalivahdit Garret Sparks ja Antoine Bibeau. Maple Leafsissa vastuuta kantavat Frederik Andersen ja Jhonas Enroth.

− Osasin matematiikalla laskea, että Enrothin sopimuksen myötä maalivahteja on nyt viisi. Sparks ja Bibeau ovat pelanneet täällä jo pari vuotta, joten ei tilanne ole mitenkään pettymys minulle, Kaskisuo totesi Jatkoajalle.

− Pitää nyt vain tehdä parhaansa ja kehittyä joka päivä. Voi olla, että olen jo pian takaisin Torontossa.

» Lähetä palautetta toimitukselle