Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Edellisen kerran Taimi pelasi Liigaa HIFK:ssa.

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

Tommi Taimi palaa kasvattajaseuraansa − "Paluu Ässiin merkitsee paljon"

Ässät saa joukkueeseensa mieluisan paluumuuttajan, kun oma kasvatti Tommi Taimi palaa takaisin Poriin.

Porin Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan sopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa. Taimi liittyy Ässien harjoitusryhmään välittömästi. 

Tällä kaudella puolustaja on pelannut KHL:ää Slovan Bratislavan riveissä kirjauttaen 13 ottelussa yhden syöttöpisteen.

− Meille merkitsee erityisen paljon, että huipputason oma kasvatti halusi tulla takaisin Ässiin. Taimi on meille merkittävä palanen mietittäessä tätä kevättä ja tulevia kausia, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran verkkosivuilla.

Viimeksi kiekollisena puolustajana tunnettu Taimi nähtiin kotimaisessa Liigassa HIFK:n paidassa. Tuolloin Taimin saldoksi jäi kahden kauden aikana 60 ottelua, joissa syntyi tehot 8+27. 

− En halunnut ohittaa mahdollisuutta päästä pelaamaan Ässissä. Myös perhesyillä sekä tutulla ympäristöllä oli suuri merkitys paluun ajankohdassa, Taimi kertoi.

Edellisen kerran Taimi pelasi kasvattiseurassaan vuosina 2011-2014. Ässät voitti mestaruuden keväällä 2013, jolloin puolustaja pelasi itsensä porilaisten sydämiin tekemällä 16 ottelussa tehopisteet 2+5=7. 

− Paluu Ässiin merkitsee minulle erittäin paljon. Kasvattajaseurasta on jäänyt monia hienoja muistoja, joista kirkkaimpana on tietysti mestaruus.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Ässät-Lukko, ottelusarjaraportti: Ässät vei tiukan ensimmäisen kohtaamisen kovaäänisen yleisön edessä

LIIGA | 13.3.2018 22:20
Liigan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella kohtaavat Ässät ja Lukko. Viimeksi pudotuspeleissä vuonna 1992 kohdannut kaksikko pääsee taistelemaan Satakunnan herruudesta. Tässä artikkelissa seurataan sarjan etenemistä aina ensimmäisestä ottelusta loppusummerin kautta jälkipeleihin. lue lisää

Virta harmitteli tehotonta ylivoimaa, Kotkaniemi vaati omiltaan parempaa

LIIGA | 13.3.2018 21:39
Ässien ja Lukon välinen pudotuspelisarja pääsi alkuun, kun Ässät nappasi avausvoiton lukemin 2−1. Päävalmentajat olivat ottelun jälkeen kriittisiä, kun Lukon päävalmentaja Pekka Virtaa jäi kaivelemaan tehoton ylivoima ja porilaisten päävalmentaja Mikael Kotkaniemi vaati omiltaan parempaa. lue lisää

Ässien ja Lukon kannattajat odottivat pudotuspelisarjaa innolla: "Lukko on pahin vihollinen, mitä löytyy"

LIIGA | 13.3.2018 19:46
Ässien ja Lukon kannattajat olivat saapuneet Poriin kannustamaan omiaan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausotteluun. Hyvää fiilistä piisasi, kun odotettu paikalliskohtaaminen lähestyi. lue lisää

Ässien pelaajapula paheni - Blood tappeli ja Matushkin jäi jyrän alle

LIIGA | 9.1.2018 20:13
Ässien tiistaisen kotiottelun toinen erä ei mennyt padan puolelta vahvasti. Puolustajista Maksim Matushkin loukkaantui Jani Hakanpään taklauksesta ja Ben Blood lensi suihkun puolelle tappelun jäljiltä. lue lisää

Perrin: "Löysin kodin, vaikka olen kaukana kotoa"

LIIGA | 29.12.2017 6:30
Ulkomaalaispelaajien kaikkien aikojen piste-ennätyksen rikkonut Eric Perrin kokee olevansa yksi suomalaisista, vaikka ennätyksen titteli toisin sanookin. Yksi uran suurimmista vaikuttajista oli Jari Korpisalo. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

KärpätÄssät
"Kärpät aloittaa voitokkaasti"
Kärpät on ollut kotikaukalossaan vahva läpi kauden ja vire jatkuu myös puolivälieräavauksessa. Ässien kevätvirekin on ollut kuitenkin kova ja se pääsee paineettomasti haastamaan ennakkosuosikkina olevaa oululaisryhmää, joten Kärpillekään ottelu ei tule olemaan läpihuutojuttu. Oululaisryhmän ykkösketju käänsi pelejä monesti runkosarjassa yksin joukkueensa eduksi ja kolmikko on liikaa myös pudotuspeliavauksessa Ässille. Porilaisryhmä haastaa vahvasti ja pitää pelin tiukkana, mutta Kärpät ykkösketjunsa ja kotivireensä ansiosta vie avauskohtaamisen nimiinsä.
  • 3
  • 4
  • 1
  • 2
TPSSaiPa
"SaiPa kiusaa TPS:ää"
SaiPa on osoittautunut kuluvalla kaudella TPS:lle pahaksi haasteeksi, sillä runkosarjassa lappeenrantalaisryhmä vei neljästä keskinäisestä kohtaamisesta nimiinsä kolme. TPS on materiaalinsa puolesta selkeä ennakkosuosikki, mutta SaiPan kovalla taisteluasenteellaan ja loistokautta pelaavan maalivahti Frans Tuohimaan johdolla napsinut kovia päänahkoja aiemminkin. Samat aseet pitävät myös TPS:n pinteessä puolivälieräavauksessa ja voittajan ratkaisemiseksi voidaan tarvita jopa jatkoaikaa.
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2

Luetuimmat

Tommi Taimi

Ässät #33 R op
s. 1990 Pori
180CM / 86KG
SOPIMUS: 2020