Tomas Sinisalo Vantaalle

Toisen polven kiekkoilija Tomas Sinisalo vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä sarjatauon jälkeen toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella. Jimi Santala puolestaan jatkaa Vantaalla loppukauden.

Tomas Sinisalo, 23, on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta edustaa jo lukuisia eri jääkiekkojoukkueita. Kaksi viimeisintä kautta TPS:n liigamiehistössä kiekkoillut Sinisalo kävi syksyllä Philadelphia Flyersin tulokasleirillä, mutta palaa nyt Suomeen. Mies pukee sarjatauon jälkeen päälleen Kiekko-Vantaan pelipaidan toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen puitteissa.

Kiekko-Vantaan puolustuksessa alkukauden luutinut Jimi Santala, 21, on puolestaan allekirjoittanut loppukautta koskevan sopimuksen joukkueen kanssa. Try out -jakso oli yhdeksän ottelun mittainen ja sen puitteissa mies merkkautti tehot 1+5=6. Santala onkin tuonut vantaalaispuolustukseen nimenomaan kiekollista osaamista sekä liikkuvuutta.

Lue myös

K-Vantaan ykkösvahdille jatkosopimus

MESTIS | 15.4.2014 13:13
K-Vantaa tiedotti kiinnittäneensä Aaro Peltosen ensi kauden veskariosastolleen. lue lisää

Kiekko-Vantaa täydensi miehistöään kolmella pelaajalla

MESTIS | 27.3.2014 16:11
Kiekko-Vantaa on täydentänyt ensi kauden Mestis-miehistöään kolmella nuorella pelaajalla. Joukkueessa jatkavat Joona Partanen, Robin Saari ja Valtteri Heikkilä. lue lisää

Kiekko-Vantaan hyökkääjälle pelikieltoa

MESTIS | 16.3.2014 13:09
Kiekko-Vantaan hyökkääjä Matti Lambergille on määrätty kahden ottelun pelikielto polvitaklauksesta. lue lisää

Mestiksen piippuhyllyllä, viikko 11

MESTIS | 16.3.2014 12:38
Pudotuspelit vievät kaiken huomion tänään piippuhyllyn viisaiden kokoontuessa jakamaan ajatuksiaan. lue lisää

TUTO - K-Vantaa: Teräsbetoni kohtaa motivoituneet vantaalaisyllättäjät

MESTIS | 11.3.2014 7:05
Mestiksen runkosarjan voittanut TUTO ja sarjan kahdeksanneksi sijoittunut K-Vantaa aloittavat tiistaina kevään pudotuspelit. Tilastotieteilijät eivät vantaalaisille suuria ilotulituksia povaisi, mutta mikä on TUTOn ja K-Vantaan toimitusten kanta? lue lisää

Kommentit

X

Jimi Santala

s. 1988 Helsinki
176CM / 81KG