Tolvanen vahvistamaan IPK:n takalinjoja

MESTIS / Uutinen
Tolvanen jatkaa uraansa Iisalmessa.
Kuva © Timo Savela
IPK vahvistaa takalinjojaan Joona Tolvasella sekä jatkosopimuksen tehneellä Ville Määtällä.

Joona Tolvanen siirtyy IPK:hon ensi kauden kattavalla sopimuksella. Päättyneen kauden 24-vuotias puolustaja kiekkoili RoKissa, jossa hän iski 39 ottelussa tehot 4+16. Tolvanen on pelannut Mestistä RoKin lisäksi myös Peliitoissa.

− Tulen Iisalmeen oikein avoimin ja odottavaisin mielin. Tavoitteenani on olla yksi joukkueen avainpelaajista. Pyrin määrätietoisella työllä ottamaan urallani seuraavan askeleen eteenpäin. Uskon IPK:n olevan oikea paikka sen saavuttamiseksi, Tolvanen kertoi.

− Olen kiekollinen, hyvin luisteleva puolustaja. Pyrin omalla pelaamisellani auttamaan koko kentällisen yhteispeliä. Tuon sekä jäälle että jään ulkopuolelle hyvää tekemistä ja olen reilu joukkuekaveri.

Iisalmelaisryhmä jatkoi lisäksi Ville Määtän sopimusta. 21-vuotias puolustaja kärsi päättyneellä kaudella olkapäävammasta, jonka vuoksi pelasi ainoastaan 14 ottelua ja keräsi niissä pisteet 2+4. Määtältä löytyy aiempaa Mestis-kokemusta Hokista 48 ottelun verran kausilta 2012-15.

− Pyrin tuomaan kentälle taistelua ja vahvaa peruspeliä. Tavoitteenani on pelata tasainen ja nousujohteinen kausi. Odotan joukkueelta sitä, että taistelemme pisteistä joka ilta ja että pystymme olemaan uskottava Mestis-joukkue, Määttä linjasi.

» Lähetä palautetta toimitukselle