Toinenkin Tuokkola lähti KalPasta

LIIGA, SHL / Uutinen
Tuokkola nähdään jatkossa Färjestadin maalin suulla.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
KalPan ykkösmaalivahti Pekka Tuokkola siirtyy pelaamaan SHL:n Färjestad BK:hon.

Pekka Tuokkolan sopimus Ruotsissa kattaa loppukauden. Färjestadin pääkykyjenetsijä Anders Steen oli tyytyväinen Tuokkolan saamisesta joukkueeseen. Ruotsalaisjoukkueella on maalivahtiongelmia, koska joukkueen maalivahti Danny Taylors on loukkaantunut ja sairasloma voi venyä pitkäksikin.

− Hän on isokokoinen ja kokenut maalivahti, jolla on hyvä pelikäsitys. Hän peittää maalin hyvin ja toivomme, että hän auttaa meitä tässä tilanteessa, Steen toteaa.

Myös Kuopiossa oltiin tyytyväisiä syntyneeseen ratkaisuun.

− Olemme rakentaneet ensi kauden joukkuettamme ilman Pekan siihen lukeutumista ja kun Färjestad tarvitsisi nyt kokeneen maalivahdin, tässä kohtasivat molempien seurojen intressit. Lisäksi Pekka pääsee antamaan näyttöjä ensi kautta varten uusiin ympyröihin, urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen toteaa.

− Haluamme kiittää Pekkaa ammattimaisesta asenteesta harjoitteluun ja pelaamiseen. Lisäksi Pekka on ollut joukkueessa hyvin positiviinen ja pidetty persoona, jolle toivotamme menestystä uusiin haasteisiin.

Tuokkola ehti pelata Liigassa tällä kaudella 40 ottelua torjuntaprosentilla 88,86. KalPan maalivahteina jatkavat Antti Ore ja Henri Kiviaho.

» Lähetä palautetta toimitukselle