Todd Gill loukkaantunut, Jagr palaa kokoonpanoon

NHL / Uutinen
Hallitsevan Stanley Cup-mestarin Colorado Avalanchen puolustus heikkenee, kun sairastuvalle joutuu veteraanipuolustaja Todd Gill. Washingtonin tähtilaituri Jaromir Jagr puolestaan palaa tänään kokoonpanoon oltuaan polvivamman uusiutumisen takia sivussa neljä ottelua.

Colorado Avalanche ilmoitti tänään, että puolustaja Todd Gill joutuu sivuun välittömästi olkapään tähystysleikkauksen takia. Olkapää on tarkoitus tähystää vielä tämän päivän aikana paikallista aikaa.

Gill on pelannut tällä kaudella 14 peliä, joissa hän on syöttänyt yhden maalin sekä istunut 8 jäähyminuuttia.

Kestääkö Jagrin polvi?

Neljä peliä uusiutuneen polvivamman takia sivussa ollut Jaromir Jagr palaa tänään kokoonpanoon Washingtonin kohdatessa Ottawan kotonaan. Tsekkilaituri on ollut polvivamman takia sivussa seitsemästä ottelusta, kun kautta on pelattu seitsemäntoista ottelun verran. Kymmenestä pelaamastaan ottelusta Jagr on ollut täysikuntoinen vain kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa. Kymmenen ottelun pistesaldoksi on kertynyt 5+3.

Jagr palasi jäälle ensimmäisen loukkaantumisensa jälkeen lääkärien kehoituksesta vaikkei polvi ollutkaan vielä täysin terve. Kauden kolmannessatoista ottelussa Phoenixin Brad May taklasi Jagria puhtaasti ja tästä tärskystä polvi tuli jälleen niin kipeäksi, että seuraavat neljä peliä jäivät väliin. Nyt Jagrin polvi on tähden omien puheiden mukaan paremmassa kunnossa kuin kertaakaan ensimmäisen loukkaantumisen jälkeen, mutta silti vasta itse pelissä nähdään kuinka polvi reagoi täyteen rasitukseen. Jagrin paluu on positiivinen asia heikosti pelanneelle Capitalsille, jonka suurin ongelma viime peleissä on ollut viimeistely.

Jagrin lisäksi näyttää siltä, että joukkueen kokoonpanoon liittyy lähiaikoina toinenkin tsekki, sillä kauden alussa joukkueen kokoonpanon ulkopuolelle jäänyt ja Tsekin Extraliigaan pelaamaan lähetetty veteraanipuolustaja Frantisek Kucera on kutsuttu takaisin Washingtoniin paikkaamaan vajaalukuista puolustusta. Koko loppukauden sivussa olevan Calle Johanssonin lisäksi vakiokokoonpanon miehistä sivussa ovat Ken Klee (polvivamma) ja Brendan Witt, joka matkusti viikonloppuna Kanadaan hautajaisiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle