Teräväinen onnistui Panthersia vastaan

Teuvo Teräväinen aloitti iltansa sähköisesti.
Florida Panthers hankki suuren määrän kokemusta Jaromir Jagrin muodossa ja hakee tosissaan paikkaansa pudotuspeleissä. Illan vieras Chicago Blackhawks ei tästä välittänyt.

Illan ottelu ehti vanheta vain kolme minuuttia, kun Andrew Shaw hankki kiekon kulmasta Teuvo Teräväiselle ja tämä nosti sen ylänurkkaan Roberto Luongon yli. Toiseksi syöttäjäksi merkittiin David Rundblad. Maali oli Teräväiselle kauden kolmas ja ensimmäisessä erässä ei enempää maaleja tehty.

Toisessa erässä ajassa 23:07 Brandon Saad siirsi Duncan Keithin erinomaisesta syötöstä Blackhawksin 2−0-johtoon. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta enempää maaleja ei erässä nähty. Kolmannessa erässä Panthersilla oli muutamakin erinomainen paikka, mutta Blackhawksin maalilla pelannut Corey Crawford kesti. Ajassa 59:13 Marian Hossa syötti kiekon Jonathan Toewsille, jolla oli helppo työ siirtää se tyhjään maaliin. Blackhawks poistui Floridasta pisteet mukanaan ja Panthers jatkaa taistelua itäisen konferenssin viimeisestä paikasta pudotuspeleihin.

Wild Predatorsia parempi

Koko ajan otteitaan parantava Minnesota Wild kohtasi Nashville Predatorsin ja ajassa 17:35 Erik Haula Justin Fontainen ja Kyle Brodziakin syötöistä siirsi kiekon ensimmäisen kerran Pekka Rinteen taakse. Toisessa erässä kumpikin joukkue onnistui kahteen kertaan. Predators teki maalit Mike Fisherin ja Craig Smithin voimin, Wild Brodziakin ja Nino Niederreiterin. Kolmannessa erässä Niederreiter teki vielä illan toisen maalinsa ja Wild poistui Tennesseestä kaksi pistettä rikkaampana.

Siirtorajalla aktiivinen Toronto Maple Leafs voitti Philadelphia Flyersin 3-2. Maple Leafsin pelaajista Phil Kessel, Tyler Bozak ja Dion Phaneuf onnistuivat maalin teossa. Flyersin pelaajista Claude Giroux ja Brayden Schenn.

BUFFALO - VANCOUVER 6 - 3
COLUMBUS - MONTREAL 2 - 5
NY RANGERS - ARIZONA 4 - 3
FLORIDA - CHICAGO 0 - 3
TORONTO - PHILADELPHIA 3 - 2
WINNIPEG - ST. LOUIS 1 - 2 vl.
NASHVILLE - MINNESOTA 2 - 4
LOS ANGELES - OTTAWA 0 - 1