Teräs-Kiekko kohtaa kovimmat kasvattinsa juhlaottelussa

Muut Sarjat / Uutinen
Joonas Donskoi pukee lauantaina ylleen kasvattajaseuransa Teräs-Kiekon paidan.
Kuva © Teräs-Kiekko
Raahen Teräs-Kiekko juhlii 35-vuotista taivaltaan heinäkuun 25, päivä Kalajoen jäähallissa, kun se kohtaa seuran nimekkäimmistä kasvateista kootun TeKi Starsin.

Raahelaisille jääkiekkofaneille on todellista herkkua tarjolla, kun Teräs-Kiekko ja seuran kovimmista kasvateista koottu TeKi Stars kohtaavat Kalajoen jäähallissa lauantaina 25. heinäkuuta. Ottelulla kerätään varoja Teräs-Kiekon toimintaa varten. Samalla peli toimii Teräs-Kiekon 35-vuotisjuhlaotteluna.

TeKi Starsin kokoonpano ottelussa on varsin nimekäs, sillä jäällä nähdään muiden muassa Joonas Donskoi, Miikka Salomäki, Markus Poukkula ja Vili Sopanen. Donskoille kyseessä on viimeinen ottelu Suomen kamaralla ennen siirtymistä NHL-jäille. TeKi Starsin kokoonpano onkin oiva osoitus siitä, miten monta huippupelaajaa seura on kasvattanut ylemmille sarjatasoille.

Myös Santtu ja Nelli Salomäki nähdään joukkueessa, joten ottelu on harvinainen tilaisuus nähdä koko Salomäen sisaruskolmikko samaan aikaan jäällä. Nelli Salomäen lisäksi jäällä nähdään muitakin Teräs-Kiekon riveistä maailmalle lähteneitä naiskiekkoilijoita, kuten Heidi Pietilä.

Viime kaudella 20 vuoden tauon jälkeen edustuskiekkoiluun paluun tehnyt Teräs-Kiekko saa otteluun jalkeille ensimmäistä kertaa tulevan kauden joukkueensa. Donskoin, Salomäen ja kumppaneiden tähtisikermä heittääkin Teräs-Kiekon nykyjoukkueelle kovan haasteen. Ottelussa esitellään myös Teräs-Kiekon D2-juniorijoukkue.

» Lähetä palautetta toimitukselle