Tarasenkon hattutemppu villitsi − Wild kävi senttien päässä tasoituksesta

Tarasenkolle hattutemppu.

Vladimir Tarasenko iski pudotuspeliuransa ensimmäisen hattutempun, kun St. Louis Blues kukisti Minnesota Wildin lukemin 4–1. Venäläisen kolmas maali syntyi tyhjiin 16.1 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Jori Lehterä syötti maaleista kolmannen. Kyseessä oli Lehterän kautta aikain ensimmäinen pudotuspelipiste.

Ottelun kohokohdat näet täältä.

Ottelu oli lukemiaan tiukempi. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin lukemissa 2–0 kotijoukkueelle. Toinen erä oli maaliton, mutta kolmannessa Wild pystyi parantamaan peliään. Marco Scandella kavensi lukemat 1–2:een.

Vierasjoukkue kävi todella lähellä tasoitusta kolmannen erän lopussa, kun David Backes onnistui pelastamaan kiekon pois pomppimasta maaliviivalta. Kyseisessä tilanteessa Nino Niederreiter kävi erittäin lähellä maalintekoa. Blues-maalilla torjunut Jake Allen venyi kiekon tielle yhteensä 25 kertaa.

Patrik Berglund iski kuitenkin ratkaisua tekemällä lukemiksi 3–1 vajaat kaksi minuuttia ennen päätöstä, ja Tarasenko viimeisteli loppulukemat viimeisellä minuutilla. Ottelusarja jatkuu Minnesotan kotiareenalla maanantaina.