Tappara lainaa myös KooKoo-pakki Niemen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
KooKoon kärkipelaajien lainarumba Tapparaan jatkuu. Tällä kertaa kouvolalaiset luovuttavat puolustaja Toni Niemen kirvesrintojen käyttöön kolmen ottelun ajaksi.

Kuluvalla kaudella KooKoon takalinjojen johtohahmoihin kuulunut ja siinä sivussa pelaamissaan 33 Mestis-ottelussa kahdeksan (2+6) tehopistettä latonut Toni Niemi, 26, siirtyy kolmen kamppailun mittaiselle lainapestille Tapparaan. SM-liigakarkelot eivät ole Niemelle meneillään olevalla pelisesongilla outo juttu, sillä puolustaja vieraili marraskuun lopulla yhden ottelun mittaisella lainalla Pelicansin sotisovassa täräyttäen tilastoihinsa myös yhden täysosuman Bluesin verkkoon.

– Meillä on tällä hetkellä kahdeksan puolustajaa ja sen ansiosta tämä laina on mahdollista tehdä. Seuraavan kolmen viikon aikana meillä on vain neljä peliä, joista nyt sitten kahdesta Niemi on pois. Saadaan samalla nyt sitten yksi ukko pois katsomosta ja kentälle, toteaa KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa.

– Tämän siirron taustalla on ajatuksia myös hieman pidemmälle ja jopa tähän kevääseen, mutta uutisoidaan niistä sitten kunhan saadaan kaikki asiat valmiiksi.

KooKoo ehti avittaa Tapparaa jo viime viikolla lainaamalla pistekärki Mikko Liukkosen tamperelaisten avuksi neljän pelin ajaksi, joten täysin tuntemattomaan joukkueeseen tamperelaislähtöinen Niemi ei joudu menemään.


Toni Niemi vankistaa Tapparan peräpäätä kolmen ottelun ajan.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

» Lähetä palautetta toimitukselle