Taipalus palaa SaiPan takalinjoille

LIIGA / Uutinen
Taipalus pelasi kaksi edelliskautta HIFK:ssa.
SaiPa vahvistaa puolustustaan paluun Lappeenrantaan tekevällä Lauri Taipaluksella.

Lauri Taipalus palaa SaiPaan kaksivuotisella sopimuksella. Viime kaudet 28-vuotias puolustaja pelasi HIFK:ssa, jossa hän tehtaili päättyneellä kaudella 58 ottelussa tehot 1+13. Pudotuspeleissä hän iski 15 ottelussa neljä tehopistettä.

− Haluan isoa roolia ja menestystä joukkueelle. Molempiin on Lappeenrannassa hyvä mahdollisuus. Saimme siellä muutama vuosi sitten hyvän buumin päälle, mikä on jatkunut ja sitä taustaa vasten SaiPa oli selvä ykkösvalinta minulle. Ei tarvinnut paljon asiaa miettiä, Taipalus kertoi.

Alavudelta lähtöisin oleva Taipalus kiekkoili lappeenrantalaisjoukkueessa kaudet 2012-14. Urallaan myös Mestiksessä Jukureita ja D Teamia edustanut puolustaja palaa hyvillä mielin tuttuun joukkueeseen.

− Tuttuudella on merkitystä. Tiedän miten hommat toimii. Minulle tuttuja runkopelaajia on vielä mukana useita ja tiedän suurin piirtein mitä joukkue tulee olemaan. Tykkäsin siitä iloisesta ja positiivisesta meiningistä, joka joukkueessa ja organisaatiossa oli. Meillä oli mahtava kaveriporukka, joka pelasi kiekkoa. Sellaisessa on kaikkien hyvä olla, summasi Taipalus.

» Lähetä palautetta toimitukselle