Viitaluoma on HPK:lle tuttu pelaaja.

Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi

Tähtisentteri palaa Hämeenlinnaan - Sportista lähtenyt Viitaluoma HPK:hon

HPK on tehnyt sopimuksen Vaasan Sportista lähteneen Ville Viitaluoman kanssa.

Ville Viitaluoma, 36, palaa HPK:hon kaksivuotisella sopimuksella. Sentteri aloitti kautensa Vaasan Sportissa, mutta sopimus purettiin. Alkukaudella 21 ottelussa Viitaluoma merkkautti Sportissa tehopisteet 2+9.

Viitaluoma on pelannut HPK:ssa viisi kautta. Kausilla 2012-2014 hän toimi joukkueen kapteenina ennen kuin siirtyi kesken kauden 2013-2014 SHL:ään Örebrohon.

− Olemme tarkkailleet markkinoita vahvasti ja tämä oli tilaisuus, johon meidän on hyvä tarttua. Olemme valmiita vahvistamaan edelleen joukkuetta, mikäli kauden edetessä tarvetta on, HPK:n pelaajakoordinaattori Jukka Voutilainen kertoo seuran tiedotteessa.

Liigassa Viitaluoma on pelannut yhteensä 707 ottelua, joista 279 HPK:ssa. Tehopisteitä liigauralta on kasassa 408, joista HPK-paidassa on syntynyt 199.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

HPK vahvistuu ulkomaalaisella paluumuuttajalla

LIIGA | 9.4.2018 12:11
HPK:ssa toissa kaudella pelannut Philippe Cornet palaa Hämeenlinnaan. lue lisää

HIFK:n A-nuoret pudotti ylivoimaisen runkosarjavoittajan laulukuoroon: "Todella upeita tapahtumia, ei tällaista ole ollut moneen vuoteen"

LIIGA | 21.3.2018 7:00
A-nuorten runkosarjan uudella piste-ennätyksellä voittanut HPK taipui kotonaan HIFK:lle puolivälierien ratkaisevassa viidennessä kohtaamisessa jatkoajalla. HIFK:n maalilla Niilo Halonen pelasi unelmapelin. lue lisää

Kolumni: HPK:n toimitusjohtaja on osoittautunut noloksi somemölisijäksi

LIIGA | 11.3.2018 19:13
HPK:n vaikea kausi sai vanteen toimitusjohtaja Antti Toivasen pään ympärillä kiristymään ja se purkautui nolona huuteluna sosiaalisessa mediassa. lue lisää

Tehokaksikko vei HPK:n tehot mukanaan, JYPin vahvalle vireelle jatkoa

LIIGA | 27.2.2018 10:17
Tiistain Liiga-kierroksella kärkimiehensä myyneen HPK:n viimeistelytehokkuuteen ei riitä enää uskoa. Ilveksen ja Pelicansin tehoiluun sen sijaan luotetaan, kuten myös JYPin voittoputken jatkumiseen. lue lisää

HPK aloitti tyhjennysmyynnin tähtiosastolta - joukkueen parhaat Ouluun ja Turkuun

LIIGA | 21.2.2018 18:28
HPK luopuu kahdesta kärkihyökkääjästään, kun Oula Palve siirtyy TPS:n riveihin ja Kristian Vesalainen Kärppiin. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

TapparaKärpät
"Tappara venyttää ratkaisun loppuun saakka"
Tappara on löytänyt keinot Kärppien kaatamiseen ja osoitti vahvaa henkistä kanttia tiistaina kääntämällä pelin lopulta voitokseen, vaikka menettikin neljän maalin johtonsa. Aiempien kohtaamisten tapaan tasaisissa merkeissä taistellaan myös Tampereella. Kärpät kärsii loukkaantumisista ja se tuo omat haasteensa oululaisryhmälle. Tapparalle viime pelien voitot ovat tuoneet hyvän latauksen ja se johdattaa joukkuetta myös kotikaukalossa, jossa se onnistuu pelin kääntämään jälleen edukseen.
  • 3
  • 4
  • 2
  • 3

Luetuimmat

Ville Viitaluoma

HPK #39 L kh
s. 1981 Espoo
185CM / 92KG
SOPIMUS: 2019