Maajoukkueestakin tuttu Simon Bodenmann osui SC Bernille.

Timo Savela

Sveitsiläisjoukkueet juhlivat CHL:n puolivälieräavauksissa

Jyväskylän lisäksi CHL:ssä miteltiin puolivälierien avausottelut kolmella muulla paikkakunnalla.

Ocelari Trinec lähti kolmanteen erään maalin tappioasemasta Brynäsiä vastaan. Kolmannen erän alussa joukkueella oli kuitenkin ylivoima, jonka se hyödynsi. Vain kolmisen minuuttia myöhemmin Martin Adamsky vei kotijoukkueen johtoon, ja kun maaleja tuli myöhemmin yksi lisää, Trinecissä voitiin juhlia avausottelusta 3−1-voittoa.

SC Bern meni Gaetan Haasin ja Simon Bodenmannin maaleilla 2−0-johtoon, mutta Växjö Lakers ei luovuttanut ottelua helpolla. Noah Welchin suihkukomennuksen myötä tulleen alivoiman ruotsalaisjoukkue kesti ja nousi sen jälkeen tasoihin. Lopulta SC Bern oli kuitenkin avausottelussa parempi, kun Ramon Untersander iski lukemiksi 3−2 ajassa 55.35.

ZSC Lions aloitti puolivälierät vieraskaukalossa. Kahden erän jälkeen maalittomana ollut ottelu Bili Tygri Libereciä vastaan päättyi sveitsiläisvoittoon, kun Inti Pestoni iski ottelun ainoan maalin päätöserän alussa.

CHL:n puolivälierien toiset osaottelut pelataan ensi viikolla.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

CHL: Frölunda putosi jatkosta, JYPin vastustajaksi Kometa Brno

CHL | 7.11.2017 23:36
Suomalaiskohtaamisen lisäksi CHL:ssä pelattiin myös seitsemän muuta ottelua. Jatkoon selvisi joukkueita neljästä eri maasta. lue lisää

Korpikoski jatkaa uraansa Zürichissä

CHL | Muut Sarjat | 26.10.2017 17:26
Yli 600 NHL-ottelua urallaan pelannut Lauri Korpikoski siirtyy Sveitsiin ZSC Lionsin riveihin. Sopimus kattaa loppukauden. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Lukas Jasek

HC Trinec R olh
s. 1997
185CM / 78KG