Strömberg K-Vantaan maalille, Nielikäiselle jatkosopimus

MESTIS / Uutinen
Mestistä syyskauden jälkeen niukasti johtava Kiekko-Vantaa teki kevätkauden aattona kaksi pelaajasopimusta. Team Kiruna IF:n maalivahti Mikko Strömberg on kevätkaudella K-Vantaan mies, ja ottelukohtaisella sopimuksella loppusyksyn pelannut Pasi Nielikäinen jatkaa kauden loppuun Vantaalla.

HIFK:ssa kirjoilla oleva Mikko Strömberg, 23, saapuu K-Vantaaseen paikkaamaan armeijan harmaisiin astuvaa maalivahti Antti Niemeä. Joukkueen toisena maalivahtina jatkaa Joni Hallikainen. Strömberg on K-Vantaan torjujista nimekkäämpi. Hän on torjunut muutaman ottelun HIFK:n SM-liigajoukkueessa kaudella 2001-02 ja pelannut Mestistä aikaisemmin KJT:ssä ja Ahmoissa.

Strömberg pelasi alkukauden Ruotsin Allsvenskanin pohjoislohkossa Team Kiruna IF:n riveissä. Joukkue on menestynyt tällä kaudella surkeasti: 28 pelistä sillä on kasassa vasta 4 pistettä. Strömbergin torjuntaprosentti alkukaudella on niin ikään vaatimaton 83,07.

Laitahyökkääjä Pasi Nielikäinen solmi perjantaina K-Vantaan kanssa loppukauden kestävän sopimuksen. Nielikäinen on pelannut 20.11. asti vantaalaisryhmässä ottelukohtaisella sopimuksella. Vaikka miehen debyyttiottelu K-Vantaassa johtikin heti kolmen ottelun pelikieltoon, osoitti Nielikäinen myöhemmissä peleissä olevansa jatkosopimuksen arvoinen.

Nielikäinen on saalistanut kuudessa pelaamassaan ottelussa tehopisteet 1+2=3 ja hankkinut 30 minuuttia jäähyjä.

» Lähetä palautetta toimitukselle