Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Loukkaantumiset eivät ole jättäneet Masonia rauhaan viime aikoina.

Getty Images

Steve Masonin ilo jäi lyhytaikaiseksi − Jets-maalivahti jälleen sairastuvalle

Winnipeg Jetsin Steve Mason on polvivamman vuoksi sivussa seuraavat 2−3 viikkoa. Myös Mark Scheifele on sivussa kokoonpanosta.

Winnipeg Jetsin kakkosmaalivahti Steve Mason kärsii seuran tiedotteen mukaan polvivammasta. Toipumisennusteeksi on arvioitu kahdesta kolmeen viikkoa. Masonin korvaajaksi Jetsin kokoonpanoon on hälytetty Michael Hutchinson AHL-joukkue Manitoba Moosesta.

29-vuotias Mason oli vasta palannut aivotärähdyksestä johtuvalta 21 ottelun mittaiselta sairauslomaltaan, kun hän loukkasi polvensa paluuottelussaan New York Rangersia vastaan viime viikon tiistaina. Huolimatta vammastaan Mason torjui ottelusta 3−0-voiton.

Ennen torstaista ottelua New Jersey Devilsiä vastaan Masonin oireet kuitenkin pahenivat, ja hänet lähetettiin Winnipegiin tarkempiin tutkimuksiin, joiden perusteella Masonille suoritettiin maanantaina useamman viikon toipumisajan vaativa polven tähystysleikkaus. 

Jets-luotsi Paul Mauricen mukaan joukkueen ykkössentteri Mark Scheifele pysyy niin ikään sivussa kokoonpanosta. Ylävartalovammasta kärsivä Scheifele on ollut kokoonpanon ulkopuolella jo kahden ottelun verran, eikä hänen Mauricen mukaan odoteta palaavan tositoimiin ainakaan ennen torstaista ottelua Chicago Blackhawksia vastaan.

Maurice kertoi myös, että Scheifele on osallistunut joukkueen harjoituksiin, joissa tämä ei ole kuitenkaan toistaiseksi saanut lupaa fyysiseen kontaktiin.

Lue myös

Steve Mason palaa pitkältä sairauslomalta

NHL | 6.3.2018 13:19
Winnipeg Jets saa maalivahti Steve Masonin takaisin kokoonpanoonsa pitkän poissaolon jälkeen. lue lisää

Mark Scheifelen paluu askeleen lähempänä

NHL | 1.2.2018 8:38
Winnipeg Jetsin Mark Scheifelen paraneminen on edennyt aikataulussa, ja joukkueensa ykkössentterin odotetaan palaavan kokoonpanoon kahden viikon sisällä. lue lisää

Hutton, Hudobin ja muut vahvat kakkosvahdit: Tilastoharha vai todellinen uhka ykköstorjujille?

NHL | 12.1.2018 16:00
Scott Darling on Cam Wardia edellä vain pelatuissa otteluissa. Carter Hutton haastaa tosissaan Jake Allenin, ja Anton Hudobin oli alkukaudella Tuukka Raskia etevämpi Bruins-maalilla. Kakkosmaalivahdit ovat nousemassa esiin nimekkäämpien ja kovapalkkaisempien torjujien varjosta. lue lisää

Jetsille iso menetys - Scheifele sivussa koko tammikuun

NHL | 28.12.2017 22:12
Jets-hyökkääjä Mark Scheifele loukkaantui Edmonton Oilersia vastaan, ja hän on ylävartalovamman vuoksi sivussa useita viikkoja. lue lisää

Prosessi etenee, mutta tuloksiakin tarvitaan

NHL | 2.10.2017 13:30
Winnipegissä on rakennettu menestyvää NHL-organisaatiota kuin Iisakin kirkkoa. Jetsin prosessi ottaa askelia eteenpäin, mutta uskottavuutensa takaamiseksi kaipaa jo tuloksiakin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Mark Scheifele

Winnipeg #55 R kh
s. 1993 Kitchener, ON, CAN
190CM / 84KG
SOPIMUS: 2024
VARAUS: 1st (#7) 2011 Winnipeg