Bushopin ura Kingsissä jäi seitsemän ottelun mittaiseksi.

Getty Images

Stars hankki Bishopin − vaihdossa neljännen kierroksen varausvuoro

Ben Bishop siirtyy Dallas Starsiin. Vaihdossa amerikkalaistorjujan siirtorajalla hankkinut Los Angeles Kings saa Montreal Canadiensin neljännen kierroksen varausvuoron vuoden 2017 varaustilaisuuteen.

Vapaaksi agentiksi kesällä jäävä kokenut maalivahti Ben Bishop siirtyy Kaliforniasta Teksasiin Dallas Starsin riveihin. Bishop oli kolme vuotta Tampa Bay Lightningin ykkösmaalivahti, mutta siirtyi tämän kauden siirtorajalla Los Angeles Kingsiin.

Pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Kings sai Bishopista korvaukseksi Montreal Canadiensin neljännen kierroksen varausvuoron tulevan kesän varaustilaisuuteen.

Kommentti Juha Oinonen

Starsilta mielenkiintoinen siirto, kun joukkueella on jo ennestään riveissään kokenut suomalaiskaksikko Kari Lehtonen-Antti Niemi. Bishopilla on kolmikosta ainoana siirtämisen estävä pykälä sopimuksessaan, mikä tarkoittaa, että Bishop on suojattava laajennusvaraustilaisuudessa. 

Bishopin hankinnassa ei olisi mitään mieltä, ellei Stars yrittäisi solmia jatkosopimusta isokokoisen torjujan kanssa, joten maalivahtiosasto menee uusiksi, ja mahdollisesti molemmille suomalaisveskareille on tiedossa maisemanvaihto.

Kingsille jäi siirtorajan kaupasta käteen neljännen kierroksen varausvuoro, ja joukkue luopui hyvän kauden pelanneesta Peter Budaj'sta sekä 19-vuotiaasta toisella kierroksella varatusta slovakkipuolustajasta Erik Cernakista. Parempiakin kauppoja on NHL:ssä tehty.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Analyysi: Onko Ben Bishop avain menestykseen vai kallis painolasti?

NHL | 14.5.2017 10:00
Dallas Stars kärsi koko viime kauden maalivahtipelistä ja on saanut siitä kritiikkiä jo kahden kauden ajan. Starsin toimitusjohtaja Jim Nill reagoi tähän hankkimalla Los Angeles Kingsistä Ben Bishopin. Jatkoaika tarttui Bishopin uuteen sopimukseen ja siihen, mitä se tuo tullessaan. lue lisää

Lindell ja Honka tulevaisuudessakin Stars-puolustuksen selkäranka

NHL | 27.12.2017 18:02
Dallas Stars on aloittanut kautensa hieman ailahtelevasti. Ongelmina ovat olleet maalivahtipeli ja maalinteko, sen sijaan Starsin puolustus on ollut selvästi edelliskautta parempi. Puolustus, johon kuuluvat Esa Lindell ja Julius Honka, on aloittanut kauden hyvin eri merkeissä. lue lisää

Niklas Hagman lyö luistimet naulaan

LIIGA | MAAJOUKKUE | NHL | KHL | 20.12.2017 20:59
38-vuotias Niklas Hagman lopettaa peliuransa. Hän ilmoitti päätöksestään Twitter-tilillään. lue lisää

Hongalle kauden avausmaali, Stars katkaisi tappioputkensa New Yorkissa − “Pelasimme hyvän jääkiekko-ottelun”

NHL | 12.12.2017 7:31
Julius Hongan kauden avausmaali siivitti Dallas Starsin vierasvoittoon New Yorkissa. Stars pelasi vahvan vierasottelun ja ottelun hallinta palkittiin lopulta 2−1-voitolla voittomaalikilpailun jälkeen. Suomalaispuolustaja palkittiin ottelun kolmantena tähtenä. lue lisää

Aleksandr Radulov on yksi Dallas Starsin uusista vetonauloista

NHL | 7.12.2017 11:00
Dallas Stars on alkukaudesta ollut epätasaisuuden huipentuma. Erityisesti joukkueen pelaaminen tasakentällisin sekä maalinteko on ajoittain takunnut. Kesällä hankitut uudet pelaajat eivät ole myöskään vielä ihmeitä tehneet, paitsi Aleksandr Radulov. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Ben Bishop

Dallas #30 L mv
s. 1986 Denver, CO, USA
201CM / 98KG
SOPIMUS: 2023
VARAUS: 2005 St. Louis Blues 3. kierros #85