Sportille kova menetys - Gavrus jättää joukkueen

LIIGA / Uutinen
Maajoukkueessakin esiintynyt Gavrus palaa kotimaahansa.
Kuva © Timo Savela
Vaasan Sport tiedotti, että valkovenäläishyökkääjä Artur Gavrusin pelaajasopimus on purettu.

KHL-joukkue Dinamo Minskistä Vaasaan siirtyneen Artur Gavrusin pelaajasopimus on purettu ja hyökkääjä on palannut kotimaahansa. 21-vuotias hyökkääjä ehti esiintymään kotkapaidassa Pitsiturnauksessa sekä yhdessä harjoitusottelussa.

− Sopimuksen purkaminen oli henkilökohtaisesti ja seuran kannalta raskas asia, mutta ymmärrämme toki pelaajan realiteetit tässä asiassa ja hyväksymme tehdyn päätöksen. Haussa on korvaaja tyhjäksi jääneelle pelipaikalle ja kontaktejakin on jo luotu, kommentoi seuran urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

− Harjoitusotteluissa edukseen esiintyneelle Gavrusille oli kaavailtu isoa roolia tulevaa kautta ajatellen ja varmasti moni kannattaja tulee pettymään tehtyyn päätökseen. Valitettavasti seura ei voi kommentoida lähdön syytä tämän enempää. Nyt keskitytään alkavaan Liiga-kauteen ja lähdetään etsimään mahdollisimman hyvää korvaajaa Gavrusin tilalle, kertoi Sportin toiminnanjohtaja Jyrki Niemi.

Gavrus on New Jersey Devilsin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2012. Hän on pelannut urallaan 24 maaottelua Valko-Venäjän paidassa ja esiintyi myös joukkueessa kevään MM-kisoissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle