Haluatko lätkätoimittajaksi? Rauma, Kuopio ja Kajaani kutsuvat

CHL, LIIGA, MESTIS, NHL, MAAJOUKKUE, KHL, Muut Sarjat, SHL / Uutinen
Lätkäkausi lähestyy.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Haluatko jääkiekkotoimittajaksi? Jatkoaika-verkkolehdessä se on mahdollista. Haemme uusia tekijöitä useisiin toimituksiimme.

Jatkoaika on tehnyt vuodesta 2001 asti ainutlaatuista työtä suomalaisen jääkiekkojournalismin parissa. Näiden vuosien aikana Jatkoaika on tuonut esiin uusia kykyjä ja auttanut näitä eteenpäin urillaan.

Kolmetoista vuotta myöhemmin Jatkoaika on Suomen suurin jääkiekkoon keskittynyt verkkolehti, joka seisoo vankasti omilla jaloillaan. Meillä pääset kehittymään jääkiekkojournalismin tekijänä ja olemaan osa toimivaa kokonaisuutta.

Lisäksi voimme sanoa tiimimme olevan varma ponnahduslauta alalle. Lukemattomia toimittajia eri tiedotusvälineissä on viettänyt jääkiekkojournalismin ensimmäiset vuotensa Suomen suosituimmalla lätkäsivustolla Jatkoajassa.

Vuonna 2010 olimme ehdolla Suomen Urheilugaalassa Vuoden Urheilujournalismi -palkinnon saajaksi. Keväällä 2014 verkkolehden kävijäennätykseksi kirjattiin 296 401 yksittäistä lukijaa yhden viikon aikana.

Etsimme nyt kirjoittavia toimittajia sekä kuvaajia eri toimituksiimme. Ota yhteyttä, kysy ja hae!

Liiga- tai Mestis-toimittaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua uutisointiin sekä tiedonvälitykseen oman alueesi Liiga- tai Mestis-seuran kohdalta. Teet otteluennakoita ja -raportteja sekä seuraat vastuujoukkueesi tekemisiä. Olet rohkea ja ulospäin suuntautunut, etkä pelkää ottaa yhteyttä myös joukkueesi pelaajiin tai toimihenkilöihin erilaisten artikkelien ja haastattelujen tiimoilta. Tarvittaessa otat kantaa kolumnin muodossa. Autat myös muita seuratoimituksia ja koko Jatkoajan uutistoimintaa.

Liigaan etsimme toimittajaa Raumalle, Ouluun ja Kuopioon.

Mestikseen etsimme toimittajaa Kajaaniin.

Olet muulta kuin yllämainitulta paikkakunnalta? Ehkäpä sinua kiinnostaa tulla toimitukseen mukaan muussa roolissa ja myöhemmin päästä mukaan oman paikkakuntasi seuratoimitukseen. Kysy!

NHL-toimittaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua aamuraporttien tekemiseen ja uutisointiin. Seuraat säännöllisesti yhtä joukkuetta tai koko NHL:ää. Lisäksi osallistut erilaisten juttusarjojen, ennakoiden ja artikkelien tekemiseen yhteistyössä muun NHL-toimituksen kanssa.

KHL-toimittaja

Sinun tehtävänäsi on osallistua Jokerien ja KHL:n seuraamiseen. Olet mieluiten venäjän kieltä osaava henkilö. Lisäksi osallistut erilaisten juttusarjojen, ennakoiden ja artikkelien tekemiseen yhteistyössä muiden KHL-toimittajien kanssa.

Uutistoimittaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua päivittäiseen uutisointiin sekä tilastojen ja pelaajakorttien päivitykseen. Seuraat kaikkea uutisvirtaa ja olet muihin toimittajiin yhteydessä Jatkoajan sisäisen toimitusverkoston kautta. Olet huolellinen ja tarkka huolehtiessasi verkkolehden selkärangasta, tuoreudesta sekä luotettavasta uutistoiminnasta.

Maajoukkuetoimittaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua maaotteluiden ja erilaisten arvoturnausten uutisointiin, seurantaan, ennakointiin ja raportointiin.

Valokuvaaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua alueesi joukkueiden kuvakoosteiden tekemiseen. Sinulla on kokemusta urheiluvalokuvaamisesta ja siihen sopiva kamerakalusto. Toimit yhteistyössä alueesi toimittajien kanssa.

Nuorten SM-liiga, Suomen ja Pohjois-Amerikan juniorisarjat, naisten jääkiekko, SHL ja muut kiekkosarjat - kysy!

Olet kiinnostunut muun kuin Jatkoajan "vakiosarjan" toimittamisesta? Ota yhteyttä päätoimittaja Antti Wennströmiin (antti.wennstrom(at)jatkoaika.com), niin katsomme minkälaista kokonaisuutta tulevalle kaudelle kyseisen sarjan suhteen rakennetaan - ehkä juuri Sinun kanssasi!

Mitä sinulta vaaditaan?

Kaikilta tekijöiltä edellytämme asiallista suomen kielen osaamista, sovittujen juttujen hoitamista sekä intoa ja yhteistyökykyä.

Tarjoamme kaikille tekijöille hyvän ympäristön kehittyä jääkiekkotoimittajana, oli tavoitteesi sitten mielenkiintoinen harrastus tai työ journalismin parissa. Sisällöllisesti tarjoamme kehykset, ideoita ja kannustusta, mutta annamme sinulle myös vapauden toteuttaa itseäsi. Lisäksi järjestämme tekijöillemme tapahtumia, joissa pääset keskustelemaan ja kehittymään muiden tekijöiden kanssa kasvotusten.

Jatkoaika ei maksa kirjoittajilleen palkkaa, mutta tarjoaa kehittävän työympäristön ja avoimen väylän jääkiekkotoimittamiseen. Työtehtävää suorittaessasi saat ilmaisen sisäänpääsyn otteluihin. Kehittymishaluiset kirjoittajat saavat Jatkoajassa asiantuntevaa opastusta hyvän journalismin tekemiseen. Sivuston noin 200 000 viikoittaista kävijää takaavat myös sen, että kirjoittamillasi jutuilla riittää lukijoita.

Miten haet?

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Kerro meille perustietoja itsestäsi:

  1. ikäsi ja asuinpaikkakuntasi
  2. kuinka usein olet käytettävissä toimituksen tehtäviin
  3. mihin tehtävään haet
  4. mallijuttu, esim. artikkeli tai kolumni (arvioimme tällä ensisijaisesti oikeinkirjoitustasi)
  5. kuvaajilla tietoa kamerakalustostasi ja kuvareferenssejä

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen

rekrytointi(at)jatkoaika.com

Kysy lisää:

toimitus(at)jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle