Sharksin John Scott pelikieltoon

NHL / Uutinen
John Scottin (vasemmalla) isoittelu Ducks-pelissä tuotti pelikieltoa.
Kuva © Getty Images
San Jose Sharksin isokokoinen hyökkääjäpelote John Scott joutuu katselemaan seuraavat kaksi peliä katsomosta pelikiellon vuoksi.

Yli kaksimetrinen järkäle John Scott, 31, karkasi vaihtopenkiltä tappelemaan Ducksin Tim Jackmanin kanssa. Scott lensi ottelussa tilanteen jälkeen suihkuun ja sai myöhemmin niskaansa kahden ottelun pelikiellon. Kalifornian paikalliskamppailu Sharksin ja Ducksin välillä oli muutenkin värikäs. Ottelussa jaettiin yhteensä 165 jäähyminuuttia.

Scott tappeli ottelun avauserässä rehdisti Jackmanin kanssa, mutta tuli kolmannessa erässä kentälle suoraan Jackmanin kimppuun ja uusintaotteluun. Yhteensä Scott sai ottelussa 22 rangaistusminuuttia ja Jackman yhden vähemmän.

Urallaan myös Wildiä, Blackhawksia, Rangersia ja Sabresia edustanut Scott pelaa nyt ensimmäistä kauttaan Sharksin paidassa. NHL-urallaan kanadalaishyökkääjä on pelannut 241 ottelua ja saanut tililleen seitsemän tehopistettä. Lisäksi tilastoista löytyy rangaistusminuutteja nyt 452 minuutin verran.

Scottilla on aiempaa historiaa pelikielloista. Viime kaudella samoihin aikoihin Sabresia edustanut Scott sai seitsemän ottelun pelikiellon taklattuaan Bruinsin Loui Erikssonia päähän.

Scottilla jää väliin Sharksin ottelut Avalanchea sekä Wildiä vastaan. Pelikelpoinen Scott on taas marraskuun ensimmäisenä päivänä kotiottelussa Islandersia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle