Seuraavan CHL-kierroksen ohjelma selvisi - yksi suomalaiskohtaaminen

CHL / Uutinen
Tampereellakin nähdään CHL-pudotuspelikiekkoa.
Kuva © Mika Kylmäniemi - mika@photomotion.org
CHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit arvottiin perjantaina Helsingissä. Kuudestatoista joukkueesta peräti seitsemän on suomalaisia.

Vain yhteen pariin saatiin suomalaiskohtaaminen, kun Lukko ja TPS kohtaavat toisensa jatkopelien ensimmäisellä kierroksella.

Muista suomalaisista JYP kohtaa hallitsevan SHL-mestarin Skellefteån, ja myös Tappara saa vastaansa ruotsalaisjoukkueen, Frölundan. SaiPan vastustajaksi arvottiin sveitsiläinen Geneve-Servette.

Kärpät kohtaa wieniläisen Vienna Capitalsin, ja IFK:n vastustaja on Fribourg-Gotteron Sveitsistä.

Vain kahdessa otteluparissa ei ole mukana suomalaisjoukkuetta, ja niissä pelaavat Tšekin ainoa edustaja Sparta Praha ja Linköping sekä Red Bull Salzburg ja Luulaja.

Joukkueet oli jaettu kahteen arvontalohkoon niin, että A-korissa olivat kahdeksan parasta lohkovoittajaa ja B-korissa loput lohkovoittajat ja jatkoon päässeet parhaat lohkokakkoset.

B-korin joukkueet aloittavat kotipelillä 4.11. ja suomalaisista siihen kuuluvat Kärpät, HIFK, JYP, Tappara ja TPS. Toiset ottelut pelataan 11.11. Jos joukkueet ovat tehneet yhtä monta maalia kahden ottelun jälkeen, niin jatkopaikka ratkaistaan kymmenen minuutin jatkoerällä ja sen jälkeen mahdollisella voittomaalikisalla.

CHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit: 

Skellefteå-JYP

SaiPa-Geneve-Servette

Linköing-Sparta Praha

Vienna Capitals-Kärpät

Lukko-TPS

Frölunda-Tappara

Red Bull Salzburg-Luulaja

Fribourg-Gotteron-HIFK

 

» Lähetä palautetta toimitukselle