Christoffer Seppelin oli edellisellä kaudella Kajaanin Hokin kärkihyökkääjiä.

Timo Savela

Seppelin RoKiin, Salmela JYP-yhteistyöpelaajaksi ja Pälve Ranskaan

Christoffer Seppelin siirtyy Kajaanin Hokista Rovaniemelle. Tuomas Salmela jatkaa RoKissa ollen samalla ajoittain mukana JYPin liigajoukkueessa. Harri Pälve puolestaan siirtyy takaisin Ranskan jäille Cergy-Pontoisen Jokerseihin.

Kolme kautta Kajaanin Hokissa pelannut Christoffer Seppelin on solminut tulevan kauden 2017-2018  kestävän sopimuksen RoKin kanssa. Seppelin jäi yllättäen ilman sopimusta, kun Hokki joutui purkamaan kaikki pelaajasopimukset konkurssin myötä.

24-vuotias laitahyökkääjä on Vaasan Sportin kasvatti ja nousi viime kaudella kajaanilaisten kärkihyökkääjien joukkoon tekemällä yhteistehot 14+9=23.

− Olen tyytyväinen, että päästiin sopimukseen RoKin kanssa. Lähden kauteen erittäin positiivisin mielin ja uskon, että RoKissa ja Karjalaisen valmennuksessa minulla on mahdollisuus jatkaa myös omaa kehittymistäni, Seppelin kertoi.

Puolustaja Tuomas Salmelan, 21,sopimus RoKiin julkistettiin jo aiemmin kesäkuussa, mutta tiistaina julkistettiin yhteistyösopimuksesta JYPin liigajoukkueen kanssa.

Salmela tulee harjoittelemaan kesän JYPin mukana ja tarvittaessa pelaamaan myös harjoitus- ja liigaotteluita. RoKin ja Salmelan sopimus kattaa tulevan kauden 2017-2018. JYPin kanssa Salmelalla on optio kausista 2018-2020.

− Salmela on aktiivinen, kookas ja monipuolinen yleispuolustaja, joka kävi JYPin A-nuorten koeleirillä jo muutama vuosi sitten. Hänen kehitystahtinsa on ollut tasaisen vahvaa ja Salmela oli päättyneellä kaudella RoKin tehokkain puolustaja vaikka oli pois kolmasosasta otteluista vammojen vuoksi, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

RoKissa kaksi kautta pelannut hyökkääjä Harri Pälve palaa Ranskaan Cergy-Pontoiseen. Aiemmin 26-vuotias isokokoinen kärppäkasvatti on pelannut Reimsin Phenixin riveissä kaudella 2013-2014. RoKissa Pälve keräsi viime kaudella tehot 5+10=15.

JOHANNA LAHDENPERÄ

Muokattu 29.6.2017 klo 14.48: Lisätty Seppelin ja Holtarin kommentit

Lue myös

Yhdysvaltalainen Fossen täydentämään RoKin joukkuetta

MESTIS | 20.8.2017 18:04
Rovaniemeläisten Mestis-joukkue vahvistuu Yhdysvaltain yliopistosarjassa pelanneella Alex J. Fossenilla. Uuden sopimuksen myötä rovaniemeläisjoukkue on viittä vaille valmis alkavaan kauteen. lue lisää

Kärppien Hermonen lainasopimuksella RoKiin

LIIGA | MESTIS | 15.8.2017 15:29
Kärpissä viime kaudella debytoinut Julius Hermonen kiekkoilee jatkossa Rovaniemellä. Myös Kärppien hyökkääjä Niko Kuiri pelaa ensi kaudella Mestistä. lue lisää

RoKille sveitsiläisväriä puolustukseen - Hellsten täydentämään hyökkäystä

MESTIS | 27.7.2017 11:33
RoKi vahvistaa rivejään puolustaja Riccardo Sartorilla sekä hyökkääjä Antti Hellstenillä. lue lisää

Springare jatkaa RoKin takalinjoilla - kaksi hyökkääjää koeajalle

MESTIS | 16.7.2017 23:01
RoKi jatkoi tulevan kauden joukkueensa rakentamista kolmella pelaajasopimuksella. Rovaniemeläisryhmä kiinnitti jatkosopimuksella puolustaja Joona Springaren ja uusina niminä joukkueeseen liittyivät hyökkääjät Aleksi Poikola ja Joni Lavonen. lue lisää

Järvelälle ja Salmelalle jatkoa RoKiin

MESTIS | 18.6.2017 18:49
RoKi on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset puolustaja Tuomas Salmelan ja hyökkääjä Antti Järvelän kanssa. lue lisää

Kommentit

Joel Pyykkönen

RoKi L p
s. 1996 Helsinki
195CM / 98KG
SOPIMUS: 2018