Keskustelupalstalla on huoltokatko, jonka aikana se ei ole käytettävissä
Christoffer Seppelin oli edellisellä kaudella Kajaanin Hokin kärkihyökkääjiä.

Timo Savela

Seppelin RoKiin, Salmela JYP-yhteistyöpelaajaksi ja Pälve Ranskaan

Christoffer Seppelin siirtyy Kajaanin Hokista Rovaniemelle. Tuomas Salmela jatkaa RoKissa ollen samalla ajoittain mukana JYPin liigajoukkueessa. Harri Pälve puolestaan siirtyy takaisin Ranskan jäille Cergy-Pontoisen Jokerseihin.

Kolme kautta Kajaanin Hokissa pelannut Christoffer Seppelin on solminut tulevan kauden 2017-2018  kestävän sopimuksen RoKin kanssa. Seppelin jäi yllättäen ilman sopimusta, kun Hokki joutui purkamaan kaikki pelaajasopimukset konkurssin myötä.

24-vuotias laitahyökkääjä on Vaasan Sportin kasvatti ja nousi viime kaudella kajaanilaisten kärkihyökkääjien joukkoon tekemällä yhteistehot 14+9=23.

− Olen tyytyväinen, että päästiin sopimukseen RoKin kanssa. Lähden kauteen erittäin positiivisin mielin ja uskon, että RoKissa ja Karjalaisen valmennuksessa minulla on mahdollisuus jatkaa myös omaa kehittymistäni, Seppelin kertoi.

Puolustaja Tuomas Salmelan, 21,sopimus RoKiin julkistettiin jo aiemmin kesäkuussa, mutta tiistaina julkistettiin yhteistyösopimuksesta JYPin liigajoukkueen kanssa.

Salmela tulee harjoittelemaan kesän JYPin mukana ja tarvittaessa pelaamaan myös harjoitus- ja liigaotteluita. RoKin ja Salmelan sopimus kattaa tulevan kauden 2017-2018. JYPin kanssa Salmelalla on optio kausista 2018-2020.

− Salmela on aktiivinen, kookas ja monipuolinen yleispuolustaja, joka kävi JYPin A-nuorten koeleirillä jo muutama vuosi sitten. Hänen kehitystahtinsa on ollut tasaisen vahvaa ja Salmela oli päättyneellä kaudella RoKin tehokkain puolustaja vaikka oli pois kolmasosasta otteluista vammojen vuoksi, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

RoKissa kaksi kautta pelannut hyökkääjä Harri Pälve palaa Ranskaan Cergy-Pontoiseen. Aiemmin 26-vuotias isokokoinen kärppäkasvatti on pelannut Reimsin Phenixin riveissä kaudella 2013-2014. RoKissa Pälve keräsi viime kaudella tehot 5+10=15.

JOHANNA LAHDENPERÄ

Muokattu 29.6.2017 klo 14.48: Lisätty Seppelin ja Holtarin kommentit

Lue myös

Jalkapalloseuran haaste toi Mestis-joukkueelle kausikorttien varausennätyksen: 2274 kpl

MESTIS | 18.3.2018 16:57
Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava RoPS haastoi RoKin kausikorttien myyntikampanjaan, jonka tuloksena rovaniemeläisseuran kausikortteja ensi kaudelle on varattu yli 2200 kappaletta. lue lisää

"Porukan oli vaikea olla tietämättä, että on peli" - Kankaanranta RoKin yleisömäärän kasvusta

MESTIS | 14.3.2018 14:00
Niin Liigan kuin Mestiksen keskimääräiset yleisömäärät ovat olleet laskussa, mutta Rovaniemellä jääkiekko on kiinnostanut entistä enemmän. Lapissa yleisö ei juokse menestyksen perässä, vaan kasvu on harkitun työn tulosta. lue lisää

Kolme syytä, miksi RoKin kausi päättyi jälleen runkosarjaan

MESTIS | 11.3.2018 19:30
RoKin kausi päättyi Mestiksen runkosarjan sijalle kymmenen. Syitä heikolle sijoitukselle on monia, eikä kaikki ole edes itse joukkueen tekemisestä johtuvia. Jatkoajan Rovaniemen toimittaja nosti esiin kolme syytä lappilaisten kauden päättymiseen runkosarjaan. lue lisää

RoKin uudeksi päävalmentajaksi Santeri Immonen

MESTIS | 8.3.2018 18:29
Santeri Immonen on RoKin uusi päävalmentaja kaudelle 2018-2019. Immonen siirtyy tehtävään Jokereiden A-nuorista. Muun valmennustiimin jäsenten neuvottelut ovat vielä kesken. lue lisää

RoKin valmennuskaksikko vaihtuu - Karjalainen U16-maajoukkueen päävalmentajaksi

MESTIS | 5.2.2018 18:37
RoKin päävalmentaja Petri Karjalainen sekä apuvalmentaja Benjamin Laurinkari eivät jatka RoKin valmennustehtävissä ensi kaudella. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Tino Metsävainio

RoKi #11 L kh
s. 1996 Haukipudas
174CM / 67KG
SOPIMUS: 2018