Christoffer Seppelin oli edellisellä kaudella Kajaanin Hokin kärkihyökkääjiä.

Timo Savela

Seppelin RoKiin, Salmela JYP-yhteistyöpelaajaksi ja Pälve Ranskaan

Christoffer Seppelin siirtyy Kajaanin Hokista Rovaniemelle. Tuomas Salmela jatkaa RoKissa ollen samalla ajoittain mukana JYPin liigajoukkueessa. Harri Pälve puolestaan siirtyy takaisin Ranskan jäille Cergy-Pontoisen Jokerseihin.

Kolme kautta Kajaanin Hokissa pelannut Christoffer Seppelin on solminut tulevan kauden 2017-2018  kestävän sopimuksen RoKin kanssa. Seppelin jäi yllättäen ilman sopimusta, kun Hokki joutui purkamaan kaikki pelaajasopimukset konkurssin myötä.

24-vuotias laitahyökkääjä on Vaasan Sportin kasvatti ja nousi viime kaudella kajaanilaisten kärkihyökkääjien joukkoon tekemällä yhteistehot 14+9=23.

− Olen tyytyväinen, että päästiin sopimukseen RoKin kanssa. Lähden kauteen erittäin positiivisin mielin ja uskon, että RoKissa ja Karjalaisen valmennuksessa minulla on mahdollisuus jatkaa myös omaa kehittymistäni, Seppelin kertoi.

Puolustaja Tuomas Salmelan, 21,sopimus RoKiin julkistettiin jo aiemmin kesäkuussa, mutta tiistaina julkistettiin yhteistyösopimuksesta JYPin liigajoukkueen kanssa.

Salmela tulee harjoittelemaan kesän JYPin mukana ja tarvittaessa pelaamaan myös harjoitus- ja liigaotteluita. RoKin ja Salmelan sopimus kattaa tulevan kauden 2017-2018. JYPin kanssa Salmelalla on optio kausista 2018-2020.

− Salmela on aktiivinen, kookas ja monipuolinen yleispuolustaja, joka kävi JYPin A-nuorten koeleirillä jo muutama vuosi sitten. Hänen kehitystahtinsa on ollut tasaisen vahvaa ja Salmela oli päättyneellä kaudella RoKin tehokkain puolustaja vaikka oli pois kolmasosasta otteluista vammojen vuoksi, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

RoKissa kaksi kautta pelannut hyökkääjä Harri Pälve palaa Ranskaan Cergy-Pontoiseen. Aiemmin 26-vuotias isokokoinen kärppäkasvatti on pelannut Reimsin Phenixin riveissä kaudella 2013-2014. RoKissa Pälve keräsi viime kaudella tehot 5+10=15.

JOHANNA LAHDENPERÄ

Muokattu 29.6.2017 klo 14.48: Lisätty Seppelin ja Holtarin kommentit

Lue myös

RoKin maalintekopelissä parannettavaa - "Ollaan hukattu todella paljon laadukkaita maalipaikkoja"

MESTIS | 23.12.2017 18:11
RoKi on joulutauolle jäätyään sarjataulukossa sijalla seitsemän. Rovaniemeläisjoukkueen luotsina toimiva Petri Karjalainen pitää syyskautta monelta osin onnistuneena, mutta näkee joukkueessaan vielä ulosmittaamatonta potentiaalia, joka on jäänyt ajoittaisten virheiden jalkoihin. lue lisää

Kolme toivetta: Tasaista tehokkuutta ja terveyttä Lappiin

MESTIS | 23.12.2017 18:00
Rovaniemeläisten syyskausi on ollut kuin vuoristorata-ajelu: välillä on menty vauhdin huumassa ja välillä lähes kädet silmillä. Ajoittaiset onnistumiset ovat näyttäneet RoKin olevan varteenotettava nippu pudotuspelejä ajatellen, kunhan kevät tasaa peliesitykset. lue lisää

Heinolan lauantaiset tappelupukarit pelikieltoon

MESTIS | 7.11.2017 11:08
Lauantain ottelussa tapelleet Peliittojen Ville Nieminen ja RoKin Malo Ville ovat saaneet yhden ottelun pelikiellon. lue lisää

Ville haastoi Peliittojen Ville Niemisen - 64 minuuttia jäähyjä kerralla Mestiksessä

MESTIS | 4.11.2017 18:44
Tunteet ryöpsähtivät lauantain Mestis-kierroksella. Peliittojen Ville Nieminen ja RoKin Malo Ville keräsivät samassa ajassa yhteensä 64 minuuttia jäähyjä. lue lisää

RoKi-vahti Rasmus Reijola maalinteossa: "Kova luotto mailapeliin"

MESTIS | 3.11.2017 21:28
Espoo Unitedin ja RoKin perjantainen ottelu sai komean huipennuksen, kun RoKin maalivahti Rasmus Reijola iski kiekon tyhjään maaliin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Eemeli Heikkinen

RoKi #6 R p
s. 1994 Helsinki
194CM / 94KG
SOPIMUS: 2018