Selke Trophy-ehdokkaat selvillä

NHL / Uutinen
Patrice Bergeron ja Jonathan Toews metsästävät toisia Selke Trophy-voittojaan.
Kuva © Getty Images
NHL:llä oli julkaisuvuorossa finaaliehdokkaat NHL-kauden parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi. Frank J. Selke Trophysta taistelevat tällä kaudella Boston Bruinsin Patrice Bergeron, Los Angeles Kingsin Anze Kopitar ja Chicago Blackhawksin Jonathan Toews.

NHL:n palkintoäänestysten finaaliehdokasjulkaisujen vuorossa oli parhaalle puolustavalle hyökkääjälle jaettavan Frank J. Selke Trophyn kärkikolmikko.

Boston Bruinsin Patrice Bergeron iski kaudella 30 maalia ja 62 tehopistettä 80 ottelussa. Hänen tehotilastonsa näytti lukemaa +38, joka oli NHL:n toiseksi paras lukema. Bergeronille ehdokkuus on uran kolmas, hän voitti palkinnon kauden 2011-12 päätteeksi.

Los Angeles Kingsin Anze Kopitarista tuli Kingsin historian ensimmäinen finaaliehdokas Selke Trophyn voittajaksi. Slovenialainen pelasi täyden 82 ottelun runkosarjan ja keräsi niissä 70 tehopistettä. Tehotilastossa miehen lukema oli +34.

Chicago Blackhawksin Jonathan Toews saalisti 68 tehopistettä pelaamissaan 76 ottelussa. Blackhawks-kapteenin tehotilasto oli +26 ja tämä on miehen uran kolmas ehdokkuus. Toews on hallitseva voittaja, saatuaan viime kauden päätteeksi uransa ensimmäisen Selke Trophy-voiton.

Jokainen finaaliehdokas on juhlinut Stanley Cup-voittoa viimeisen kolmen kauden aikana ja kaikki nähtiin myös helmikuussa olympiakaukaloissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle