Schroeder Minnesotaan

NHL / Uutinen
Schroeder nähdään vastaisuudessa Minnesotan väreissä.
Kuva © Getty Images
Vancouver Canucksissa tähän asti vaikuttanut Jordan Schroeder on solminut kaksivuotisen sopimuksen Minnesota Wildin kanssa.

Viimeiset neljä kautta Vancouverin organisaatiossa pelannut Jordan Schroeder on Canucksin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2009. Keskushyökkääjän ja oikean laitahyökkääjän paikkaa pelaava yhdysvaltalaisnuorukainen ei päässyt murtautumaan koskaan toivotulla tavalla vakituiseen kokoonpanoon.

Kaudet Kanadassa jäivät rikkonaisiksi NHL:n, farmin ja katsomon välillä seilatessa. NHL-pelejä Schroederille on kertynyt vasta 56 tehoin 6+9=15, AHL:ää hän on tahkonut Manitoban, Chicagon ja Utican paidoissa lähes 200 ottelua. 

Canucksin uusi manageri Jim Benning siivoaa kokoonpanoaan huolellisesti, eikä kokoonpanon rajamailla seilannut hyökkääjä sopinut hänen suunnitelmiinsa. Canucks jätti tarjoamatta Schroederille jatkosopimusta ja hänestä tuli tänä kesänä rajoittamaton vapaa agentti. Wild tarttui tilaisuuteen ja hankki syvyyttä hyökkäykseensä palkkaamalla hänet kaksivuotisella sopimuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle