SaPKo on Räsäsen johdolla noussut Mestiksen kärkikastiin.

Antti Varonen

SaPKo jatkoi mestarivalmentaja Pasi Räsäsen sopimusta

Pasi Räsänen jatkaa SaPKon päävalmentajana myös ensi kaudella.

Viime kaudella SaPKon seurahistorian ensimmäiseen Mestis-mestaruuteen luotsannut Pasi Räsänen on solminut jatkosopimuksen ensi kaudesta. 49-vuotias Räsänen valmentaa SaPKossa nyt kolmatta perättäistä kauttaan.

− Neuvotteluja olemme käyneet hyvässä hengessä parin viikon ajan. Pasi oli meidän ykkösvaihtoehto, ja Pasillekin Savonlinnassa jatkaminen oli tuttu vaihtoehto, SaPKo kertoi verkkosivuillaan.

Tällä hetkellä SaPKo on Mestiksessä neljäntenä. Tappiollisten ensimmäisten otteluiden jälkeen joukkue on keikkunut kärkikahinoissa koko kauden ja puolustaa keväällä mestaruutta.

− Olemme pystyneet Pasin ohjauksessa kehittymään urheilullisella puolella ja menneet joukkuemenestyksen myötä eteenpäin.

Lisäksi SaPKo saa tämän viikon peleihin IPK:ta ja Jokipoikia vastaan leveyttä SaiPasta, kun 21-vuotias Antton Mönkäre liittyy joukkueeseen lainasopimuksella.

Lue myös

Kolme toivetta: SaPKo kaipaa puolustuspelaamiseensa huolellisuutta ja ykkösvahdilleen kirittäjän

MESTIS | 22.12.2017 16:00
Hallitsevana mestarina kauteen lähteneen SaPKon syksyn ensimetrit olivat lähes painajaismaiset, mutta kauden edetessä joukkue on vakiinnuttanut paikkansa kärkikahinoissa. Pässipaidat ovat tällä hetkellä neljäntenä, mutta erityisesti joukkueen puolustuspelilliset otteet kaipaavat parannusta. lue lisää

Janne Kivilahdesta marraskuun pelaaja - Matias Lainio paras tulokas

MESTIS | 1.12.2017 13:34
Kiekko-Vantaan hyökkääjä Janne Kivilahti on valittu Mestiksen marraskuun pelaajaksi. Pistepörssissä hienosti neljänneksi itsensä hilannut espoolainen teki marraskuussa tehopisteet 5+5. Kuukauden tulokkaaksi on sen sijaan nimetty SaPKon hyökkääjä Matias Lainio, joka tehtaili kahdeksassa ottelussa pisteet 3+6. lue lisää

TPS-pakki hakee vauhtia Mestiksestä

LIIGA | MESTIS | 30.11.2017 13:26
TPS:n puolustaja Tarmo Reunanen hakee peliaikaa Mestiksen SaPKosta. lue lisää

Saramäki ja Sulin pelikiellossa illan Mestis-kierroksella

MESTIS | 25.11.2017 17:43
Perjantain Mestis-kierros toi pelikiellon SaPKon Kalle Saramäelle ja IPK:n Iiro Sulinille rikkeistä omissa otteluissaan. lue lisää

SaPKo testaa nuorta Lönnroosia

MESTIS | 17.11.2017 22:57
SaPKo on tehnyt koeaikasopimuksen hyökkääjä Niko Lönnroosin kanssa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Niklas Salo

SaPKo #50 L h
s. 1994 Somero
170CM / 70KG
SOPIMUS: 2018