Sami Vatanen sivussa useamman viikon

NHL / Uutinen
Matt Beleskey ja Sami Vatanen eivät juhli kaukalossa viikkoihin. Kuvan kolmas herra, Devante Smith-Pelly on sentään pelikuntoinen.
Kuva © Getty Images
Viikonlopun ottelu Washington Capitalsia vastaan osoittautui Anaheim Ducksille pahaksi palaksi, sillä joukkue menetti tehopakkinsa ja toiseksi parhaan maalintekijänsä.

Ducks-puolustaja Sami Vatanen, 23, kärsii alavartalovammasta. Ducksin tiedotteen mukaan joukkueensa tehopuolustaja on sivussa 4-6 viikkoa. Samassa Capitals-ottelussa loukkaantui myös laituri Matt Beleskey, 26, joka on sivussa 2-4 viikkoa ylävartalovamman vuoksi.

Vatanen pelaa loistavaa kautta Ducksin takalinjoilla ja loukkaantuminen on iso pala niin Vataselle itselleen kuin Ducksin joukkueelle. Vatanen on nakuttanut 34 tehopistettä 57 ottelussa ja löytyy puolustajien pistepörssin 20 parhaan joukosta.

Beleskey pelaa niin ikään uransa parasta kautta. Jo 21 maalia ja 30 tehopistettä kokoon saanut kanukkilaituri on jo iskenyt uransa maali- ja piste-ennätyksensä. 

Niin Vatanen kuin Beleskey on Ducksin neljännen kierroksen varaus. Beleskey varattiin numerolla 112 kesällä 2006 ja Vatanen numerolla 106 kesän 2009 varaustilaisuudessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle