Sami Hirvonen SaiPan apuvalmentajaksi - "Molempien intressit kohtasivat nopeasti"

LIIGA / Uutinen
Hirvosen valmentajaura alkoi vuonna 2003.
Kuva © Kirsi Teiskonlahti
SaiPan valmennusryhmä ensi kaudelle on valmis, kun Sami Hirvonen liittyy joukkueen apuvalmentaksi ja Tero Lehterän aisapariksi.

Menneellä kaudella Ilveksen A-nuoria valmentanut Sami Hirvonen siirtyy apuvalmentajaksi SaiPan ensi kauden valmennusryhmään. 43-vuotias Hirvonen on valmentanut Ilveksen lisäksi aiemmin myös Tapparassa, KalPassa ja LeKissä.

− Sami tuo tukea joukkueen pelifilosofiaan ja yksilön valmentamistapaan, Hirvosen aisaparikseen saava Tero Lehterä kertoi SaiPan verkkosivuilla.

Liigasta Hirvosella on päävalmentajakokemusta Tapparasta vuosien 2010-2012 aikana.

− Juttelimme Teron kanssa pitkät pätkät eri asioista, ja tehtävä kiinnosti välittömästi. Kun SaiPasta otettiin organisaation suunnasta yhteyttä, kiinnostus kasvoi entisestään, Hirvonen taustoitti.

− Kun sitten kävin Lappeenrannassa tutustumassa Markon (Ek) ja Timon (Tersa) johdolla organisaatioon, SaiPasta välittyi erittäin asiallinen kuva. Prosessi ei ollut pitkä, kun molempien intressit kohtasivat nopeasti.

Apuvalmentaja Tuomo Ropo ja maalivahtivalmentaja Janne Valtonen jatkavat joukkueen valmennuksessa. Fysiikkavalmentaja Jussi Huhtala jatkaa myös joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle