Radke on pelannut viime vuodet OHL:ssä.

Getty Images

SaiPa vahvistuu Roy Radkella - "NHL on edelleen tavoitteeni"

SaiPa vahvistaa hyökkäystään yhdysvaltalaisella Roy Radkella.

Roy Radken sopimus lappeenrantalaisryhmän kanssa on yksivuotinen. Sopimukseen sisältyy lisäksi koeaika.

Oikealta laukova yhdysvaltalaispeluri on pelannut kolme viimeistä kautta OHL-joukkue Barrie Coltsissa. Viime kaudella 20-vuotias laitahyökkääjä iski 45 ottelussa tehot 23+13.

Viime kausi jäi hyökkääjältä kesken nilkkavamman vuoksi ja keväällä häneltä leikattiin olkapää, mutta hyökkääjä kertoi lappeerantalaisryhmän tiedotteessa olevansa nyt täydessä kunnossa.

− Etsimme nimenomaan rightin kaveria. Isokokoinen mies omaa hyvän laukauksen ja hänessä on paljon potentiaalia. On hienoa, että hän valitsi SaiPan ammattilaisuransa aluksi, kommentoi SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa.

Isokokoinen (191 cm/ 93 kg) Radke on Chicago Blackhawksin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2015. Hyökkääjällä on selkeät odotukset ensi kaudesta ja tavoitteet tulevaisuutta varten.

− Odotan, että Liigassa pelataan nopeaa ja fyysistä peliä. Sellainen sopii minulle, Radke kertoi.

− Olen Chicagosta kotoisin, joten haaveenani on aina ollut pelata Blackhawksissa. NHL on edelleen tavoitteeni. Tulevalla kaudella haluan kehittyä pelaajana ja näyttää kaikille mihin pystyn.

Radke saapui Lappeenrantaan sunnuntai-iltana ja on heti SaiPan käytettävissä.

Lue myös

SaiPan puolustukseen lovi pidemmäksi aikaa − Taipalus sivussa 6-8 viikkoa

LIIGA | 18.9.2017 16:00
SaiPan Lauri Taipalus on sivussa tositoimista arviolta kuudesta kahdeksaan viikkoa. Hyökkääjä Joni Nikko puolestaan palaa joukkueen vahvuuteen. lue lisää

Goodwin hääri monessa mukana SaiPan avausvoitossa: "Tampereen-kaveri auttoi paljon"

LIIGA | 13.9.2017 21:35
SaiPa otti kauden avausvoittonsa yhdysvaltalaistähtensä David Goodwinin johdolla. Hyökkääjä oli jäällä jokaisen joukkueensa maalin aikana. lue lisää

Kunykille viiden ottelun panna

LIIGA | 12.9.2017 11:38
SaiPan kanadalaishyökkääjä Cody Kunykin taklaus perjantain KooKoo-ottelussa toi viiden ottelun pelikiellon. lue lisää

Maanantaijää, viikko 36: SaiPa sukelsi ja sikaili, TPS teki palveluksen Liigalle

LIIGA | 11.9.2017 12:14
Liigakauden ensimmäinen Maanantaijää ottaa kantaa SaiPan pelaamiseen ja nostaa esille avauskierrosten yllätyksiä. lue lisää

Älä haksahda muistelemaan eilistä, SaiPa on kierroksen paras pelikohde

LIIGA | 9.9.2017 10:00
Lauantain Liiga-kierroksella on tarjolla muutamia maistuvia kertoimia Pitkävedossa. Perjantain kierroksella selkäsaunan kokenut SaiPa hakee revanssin KooKoosta ja JYP jatkaa vahvaa menoaan HIFK:n kustannuksella. lue lisää

Kommentit

Tulosvetovihjeet

IlvesHIFK
"Maalinteon kanssa painivien kohtaaminen"
Keskiviikon ainoassa liigakamppailussa kohtaavat alavireisesti kautensa aloittaneet Ilves ja HIFK. Molemmat ovat pystyneet pelaamaan tuloksellisesti tiukkoja kamppailuita, mutta viimeistelyn tehokkuus on kääntänyt pelit vastustajalle. Helsinkiläisryhmän vahvuutena on hyvävireinen maalivahti Atte Engren, joka tuo edun HIFK:lle. Kamppailusta on turha odottaa maali-iloittelua, eikä ratkaisun hakeminen jatkoajaltakaan aivan mahdottomuus olisi.
  • 1
  • 2
  • 2
  • 3

Roy Radke

SaiPa #41 R olh
s. 1996 Chicago, IL, USA
191CM / 93KG
SOPIMUS: Koeaika (2018)
VARAUS: 2015 Chicago Blackhawks 6. kierros #164