SaiPa kaappasi Dale McTavishin

LIIGA / Uutinen
Täpärästi pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Lappeenrannan SaiPa teki kovan hankinnan, kun se houkutteli viimeksi kaudella 1999–2000 SM-liigakaukaloita kolunneen kanadalaishyökkääjä Dale McTavishin takaisin Suomeen.

Yksivuotisen sopimuksen SaiPan kanssa allekirjoittanut 38-vuotias Dale McTavish on lappeenrantalaiselle kiekkoyleisölle enemmän kuin tuttu tapaus, sillä mies kiekkoili viime vuosituhannen vaihteen kieppeillä yhteensä kahden kauden verran 1997–1999 Saimaan rannoilla. Tämän lisäksi kanadalaishyökkääjän vyöltä löytyy pelejä Espoon Bluesin sotisovasta kaudelta 1999–2000.

SaiPan johtoportaassa oltiin luonnollisesti tyytyväisiä viime kaudella Sveitsin pääsarjajoukkue EV Zugin riveissä 43 runkosarjaottelussa tehot 22+19 paukuttaneen ja kevään 12 pudotuspelissä pistetahtiaan (6+8) kiristäneen McTavishin sopimukseen.

– Saamme erittäin motivoituneen huippu-urheilijan, joka tuo suoraviivaisuutta ja maalintekotehokkuutta. Nostan tärkeäksi asiaksi myös voitontahdon ja kokemuksen, joista koko joukkue voi ammentaa voimaa, hehkuttaa SaiPa-luotsi Ari-Pekka Selin tyytyväisenä.

McTavishin hankinnan lisäksi SaiPa ilmoitti tehneensä hyökkääjä Elmeri Kaksosen kanssa kaksi- ja puolustajalupaus Jere Pullin kanssa nelivuotisen sopimuksen. Sen myötä SaiPalla on kasassa tulevalle liigakaudelle 2010–2011 yhteensä 30 pelaajasopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle