Saarelaisen ura jatkuu Raumalla.

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

Saarelainen ja Mesikämmen suuntaavat Lukon riveihin

Rauman Lukko on tehnyt 1+2-vuotiset sopimukset puolustaja Konsta Mesikämmenen sekä hyökkääjä Miro-Pekka Saarelaisen kanssa. Joukkueen A-nuorissa pelannut Jani Siekkinen sai myös sopimuksen joukkueeseen.

Miro-Pekka Saarelainen ehti pelaamaan kuluvan kauden aikana neljässä eri seurassa: Liigassa HIFK:ssa ja KooKoossa, Mestiksessä RoKissa ja Kiekko-Vantaassa. Liigassa 22-vuotias laitahyökkääjä tehtaili yhteensä 31 ottelussa tehot 2+4. Mestiksessä yhdeksän ottelua tuottivat tehot 1+4.

− Saarelainen on nuorten maajoukkueet läpi käynyt pelaaja, joka on läpi junioriuransa ollut niin sanottu ratkaisupelaaja. Oli kyse sitten A-, B- tai C-nuorista, niin Miro-Pekka on ollut aina silloin jäällä kun otteluja on ratkottu. Hän on selkeästi pisteidentekijä, joka on viimeistellyt junioriurallaan joka vuosi paljon maaleja. Se on se ominaisuus, jota yritämme hänen kohdallaan nyt yhdessä kehittää myös miesten tasolle, kertoi Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo.

Konsta Mesikämmen pelasi tällä kaudella Mestistä KeuPan riveissä. 21-vuotias puolustaja kokosi keuruulaisryhmän takalinjoilla 50 ottelussa tehot 2+6. 

− Mesikämmen on fyysisen pelitavan yleispuolustaja, joka omaa periksi antamattoman luonteen. Kyseessä on mielenkiintoinen lisä tähän meidän ryhmäämme, Vanhatalo totesi.

Molemmat pelaajat ovat Lukon ja KeuPan yhteistyöpelaajia.

− KeuPa-yhteistyöllä pyrimme Saarelaisen kohdalla siihen, että hän pystyisi ensin nousemaan Mestiksessä siihen maalintekijänrooliin ja myöhemmin ehkä toteuttamaan sitä samaa roolia sitten meillä täällä Liigassa. Se, että missä järjestyksessä kaikki tapahtuu on vielä auki, sillä koskaan ei tiedä ottaako hän esimerkiksi jo syksyllä jotain paikkaa Lukon joukkueesta, sen aika näyttää, Vanhatalo selvitti.

Lukko kiinnitti 1+2-vuotisella sopimuksella riveihinsä myös päättyneellä kaudella Lukon A-nuorissa kiekkoilleen Jani Siekkisen. 19-vuotias hyökkääjä viimeisteli raumalaisjoukkueessa 48 ottelussa tehot 13+28.

− Hän on kokonaisvaltainen pelaaja, joka hoitaa niin hyökkäys- kuin puolustuspelinkin. Hän pystyy tekemään peliä ja pelaamaan ylivoimaa eli hyvän puolustuspään pelaamisen lisäksi hän kykenee tuloksentekoon. Uskomme, että hänestä tulee pitkässä juoksussa hyvä yleispelaaja, aika näyttää kuinka kauan Liiga-tasolle nouseminen ottaa., Vanhatalo ennakoi.

Kuluvaksi kaudeksi Lukkoon siirtynyt puolustaja Sameli Ventelä sen sijaan ei Kiekkoareenan tietojen mukaan jatka joukkueessa. 22-vuotiaan puolustajan sopimuksessa oli kaksivuotinen optio, mutta se purettiin heti kauden jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

KeuPan miehistöön lisää vahvistusta - Lukko lähettää viisi pelaajaa Keuruulle

MESTIS | 15.8.2017 22:06
Aiemmin JYPistä joukkueeseensa vahvistusta saanut KeuPa täydentyy vielä Lukosta saapuvilla Matias Rauvolalla, Heikki Liedeksellä, Joonas Niemelällä sekä maalivahti Sebastian Ylösellä. lue lisää

KalPan vire ei laannu, Ilvekseltä ja Lukolta odotetaan osumia

LIIGA | 5.12.2017 10:00
Itsenäisyyspäivän aaton Liiga-kierrokselta odotetaan KalPan ja Tapparan täysiä pistepotteja. Ilvekseltä ja Lukolta puolestaan kaivataan reilusti täysosumia. lue lisää

Lukon toipilaslistalla liikehdintää - Tukonen jälleen sivussa

LIIGA | 4.12.2017 15:38
Lukko saa täydeltä sairastuvalta vahvistuksia riveihinsä, mutta myös toiseen suuntaan on liikehdintää. lue lisää

Maanantaijää, viikko 48: JYP ailahtelee, Lukko vahvistuu ja HIFK nousee

LIIGA | 4.12.2017 12:00
Lukko panosti hyökkäyspäähän, mutta vieläkö on tarvetta lisävahvistuksille? HIFK on tehnyt vakuuttavaa nousua vaisun alun jälkeen, kun taas JYPin otteet ailahtelevat pahasti. lue lisää

Bandyliigan kautta paluu lätkäkaukaloon - Teemu Ramstedt aikoo ottaa Lukon hartioilleen

LIIGA | 2.12.2017 19:16
Teemu Ramstedtin kausi KHL:ssä jäi kahden ottelun mittaiseksi. Alkusyksystä lähtien pelaamatta ollut sentteri teki paluun kotimaan kaukaloihin Lukon väreissä. Lauantain Tappara-pelissä kolmannen ottelunsa liigajäillä pelannut Ramstedt on päässyt heti hyvään vauhtiin. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Konsta Mesikämmen

KeuPa HT L p
s. 1995 Turku
184CM / 75KG
SOPIMUS: Laina (Lukko)