Ryan O'Reilly Sabresin kanssa mahtisopimukseen − myös isoveli palkattiin seuraan

NHL / Uutinen
O'Reilly on nähty myös MM-kisoissa.
Kuva © Timo Savela
Viime viikolla pelaajakaupassa hankittu Ryan O'Reilly on allekirjoittanut Buffalo Sabresin kanssa mittavan jatkosopimuksen.

Colorado Avalanchesta Buffalo Sabresiin viime viikolla siirtynyt Ryan O'Reilly on solminut seitsemänvuotisen jatkosopimuksen uuden seuransa kanssa. Sopimus astuu voimaan kesällä 2016, kun O'Reillyn nykyinen sopimus päättyy.

Sabres hankki O'Reillyn ja hyökkääjä Jamie McGinnin pelaajakaupassa, jossa toiseen suuntaan siirtyivät Mihail Grigorenko, JT Compher, Nikita Zadorov ja viime viikonlopun varaustilaisuuden 31. varaus.

Uuden sopimuksen kokonaisarvo on 52,5 miljoonaa dollaria. Se tekee O'Reillysta Sabresin kalleimman pelaajan 7,5 miljoonan dollarin keskiansiolla.

O'Reilly tunnetaan osaavana kahden suunnan pelaajana, joka on pelannut sekä keskellä että vasemmassa laidassa. Kanadalaishyökkääjä on pelannut koko NHL-uransa hänet varanneessa Avalanchessa.

Veljekset yhteen

Sabres ilmoitti perjantaina solmineensa sopimuksen myös O'Reillyn isoveljen Cal O'Reillyn sekä puolustaja Carlo Colaiacovon kanssa. Vanhempi O'Reilly on viettänyt uransa enimmäkseen AHL:n puolella sekä kahden kauden verran KHL:ssä.

Viime kaudella Cal edusti Vancouver Canucksin farmijoukkue Utica Cometsia. Vanhempi O'Reilly on alunperin Nashville Predatorsin viidennen kierroksen varaus vuodelta 2005.

Colaiacovo on puolestaan 434 runkosarjaottelun puolustajaveteraani, joka on kärsinyt urallaan useista loukkaantumisista. Colaiacovo pelasi viime kaudella Philadelphia Flyersissa 33 ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle