Jokerit vahvistuu ruotslaispuolustajalla.

Mikko Taipale / Jokerit

Ruotsin maajoukkuepuolustaja Andersen Jokereihin

Jokerit on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Sveitsissä alkukauden kiekkoileen puolustaja Niclas Andersenin kanssa.

Niclas Andersen pelasi alkukauden Sveitsin pääsarjassa Klotenin riveissä. Puolustajan alkukausi oli kuitenkin hankala ja hän keräsi 18 ottelussa ainoastaan yhden syöttöpisteen ja hänen tehotilastonsa osoitti lukemaa -15.

Viime kauden 29-vuotias ruotsalaispuolustaja kiekkoili KHL-joukkue Avtomobilist Jekaterinburgissa, jossa hän viimeisteli 37 ottelussa tehot 3+10. Hän on edustanut KHL:ssä aiemmin myös Severstal Tšerepovetsia kahden kauden ajan.

Andersen on pelannut urallaan myös kotimaansa pääsarjaa SHL:ää sekä yhden kauden AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa. Hän on kuulunut viime kausina myös Ruotsin EHT-joukkueen vakiokasvoihin ja saanut vyölleen myös yhdet MM-kisat.

− Andersen on luotettava puolustava puolustaja, kova kamppailija ja hyvällä luonteella varustettu joukkuepelaaja. Hän on tervetullut lisä peräpäähämme, kertoi Jokereiden GM Jari Kurri.

Lue myös

Jokerien Andersén kuukausia sivussa

KHL | 9.12.2017 14:51
Jokerien ruotsalaispuolustaja Niclas Andersén joutuu sairauslomalle. Hän loukkaantui tiistaina ja on sivussa koko runkosarjan lopun. lue lisää

Andersen ensi kertaa kehissä - "Minun pitäisi oppia, miten Jokerit pelaa"

KHL | 17.11.2017 22:33
Niclas Andersen teki ensiesiintymisensä jokeripaidassa perjantai-illan ottelussa Sotšia vastaan. Todella vaikea alkukauden jälkeen ruotsalainen hakee Jokereista uutta alkua sekä kaudelleen että uralleen. Siirtyminen Sveitsistä KHL:ään ei kuitenkaan ole aivan helppoa. lue lisää

Yle: Harkimo luopuu Jokerien omistajuudesta

KHL | 21.4.2018 11:06
Jokerien pääomistaja Harry Harkimo ilmoitti luopuvansa Jokerien omistajuudesta keskittyäkseen politiikkaan. lue lisää

Niemi ja Mäki jatkavat Jokereissa

KHL | 9.4.2018 14:01
Mika Niemi ja Tomi Mäki jatkavat uraansa Jokereissa. lue lisää

Jokerit ja Kiekko-Vantaa neuvottelivat - Vantaalle tukku uusia sopimuksia

MESTIS | KHL | 9.4.2018 12:11
Kiekko-Vantaa sai tukun uusia pelaajia, kun yhteistyöseura Jokerit solmi uusia kahden suunnan pelaajasopimuksia. Jotkut pelaavat Mestistä Kiekko-Vantaassa ja toiset puolestaan Jokerien A-nuorissa. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Niclas Andersen

Jokerit #79 L p
s. 1988 Grums, SWE
185CM / 99KG
SOPIMUS: 2018
VARAUS: 2006 Los Angeles Kings 4. kierros #114